Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Gol Düellosunu Kazandı

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, 4.haftada 3 puanla tanışmalarının takımın moral ve motivasyonunu yerine getireceğini ve önümüzdeki haftalarda daha iyi yerlere geleceklerini söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, 4. haftada 3 puanla tanışmalarının takımın moral ve motivasyonunu yerine getireceğini ve önümüzdeki haftalarda daha iyi yerlere geleceklerini söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 4. haftada aldığı ilk galibiyetle büyük bir moral alırken maçın ardından basın toplantısına katılan Teknik Direktör Mehmet Şahan, "Biz takım olarak hep iyi oynayarak kaybettik. veya en kötü oynadığımız maçta rakipten çok daha fazla pozisyona girerek kaybettik. Gol atamayarak ve basit goller yiyerek kaybettik. Bu oyuncularımızın üzerinde hakikaten büyük bir olumsuzluk oluşturmuştu. 3 haftayı 1 puanla geride bıraktığımızda bu maçı mutlaka kazanmak istiyorduk. Bu açıdan oyuncularımız hem mağlubiyetin altında 2 farklı skoru yakalamada çok büyük bir beceri gösterdiler hem de sahada hakikaten çok iyi mücadele ettiler. Bize 3 puan lazımda bu 3 puan gerek kendimize güven açısından gerekse de sıralamadaki yerimiz açısından bize gerekti. Bugün oyuncularımız gerçekten olağan üstü bir mücadele ortaya koyarak başardılar. Ben oyuncularımı kutluyorum. Bundan sonra daha iyi oynayarak bize yakışan yere geliriz diye düşünüyorum" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Ömer zorlu bir mücadeleye olacağı bilinciyle sahaya çıktıklarını belirterek, "Ama geçtiğimiz 3 hafta takım olarak inanılmaz bir mücadele veriyorduk. Oynadığımız bütün maçların kırılma noktalarında ya doğru hamleyi yapamadık, yada olmamız gereken yerde olamadık. Bugün geriye düşmemize rağmen doğru yerde bulunduk ve maçın kırılma anında öne geçtik. Takım arkadaşlarım ve ben kimse gol kaçırmak ister ama bazen şans yanınızda olmuyor. Ama bu takımda herkes elinden geleni yapıyor. Bugün rakibimizden daha iyi olduğumuzu saha içinde gösterdiğimize inanıyorum" diye konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Emrah iyi bir futbol sergilediklerini ifade ederek, "Bu gün iyi bir maç izlettiğimize inanıyorum. 1-0 yenik duruma düşmemize rağmen daha farklı da kazanabilirdik. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Herkes elinden geleni yaptığına inanıyorum Umarım önümüzde ki haftalarda daha iyi olacağız" şeklinde konuştu.

KAYSERİ ERCİYESSPOR CEPHESİ

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü takımın sergilediği oyun nedeniyle büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını belirterek, "5 yıldır bu işin içindeyim, bu kadar üzüldüğüm, hayal kırıklığı yaşadığım ve saha içinde bir şey yapamamaktan dolayı aciz duruma düştüğüm bir maç hatırlamıyorum. Yani bugün neyler olduğunu anlayamadım rüya gibiydi. Bizim takımımızın bu hataları yapması böyle oyun oynaması bu kadar rakibe pozisyon vermesi bu kadar bireysel hatalar yani akıl almaz şeyler yaşadık. Teknik direktörlük hayatımda 5-6 maçta ancak üç gol birden yediğimiz olmamıştır. Hazırlık maçlarında bile benim takımım 3 gol yemedi. Ama bugün 3 değil 6-7 gol bile yiyebilirdik. Rakibe öyle fırsatlar verdik ki rakibe emin olun 1-0 öne geçmiş bir takım bu kadar saçma sapan aptalca hatalar yapamaz. Bu kadar basit top kayıpları yaparak rakibi oyunun içine dahil etmemesi lazım. Bu maçtan ders çıkaracağız ve daha iyi olmaya çalışacağız" dedi.

Kayseri Erciyessporlu Emrah ise kendileri adına üzücü bir maç olduğunu ifade ederek, "Özellikle deplasmanda 21 gol bulduğumuz bir maçı kaybetmek istemezdik. Tabi kaybettiğimiz için üzgünüz. Tabii ki maçların telafisi var ama bizim gibi var ama bugün mağlup olmamız kötü oldu. Maçta çok iyi pozisyonlar bulduk. O pozisyonları değerlendire bilseydik kazana bilirdik. Bundan sonra bu maçı unutup önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

Kayseri Erciyessporlu Alaattin ise 3 puan için geldikleri bir maçtan mağlup ayrıldıkları için üzüntülü olduklarını belirterek, "Maalesef istediğimiz sonucu alamadık. Oyun olarak iyi başladık ve 1-0'da öne geçtik. Çok önemli bireysel hatalar yaptık. Takım savunmasında iyi değildik. Bulduğumuz pozisyonları da değerlendiremedik. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor gibi güçlü bir takıma karşı hata yaparsanız affetmezler. Rakibimizi tebrik ediyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kayseri Erciyesspor Mehmet Şahan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title