Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Galibiyet Sevinci

Güncelleme:

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, futbolcuların olağan üstü bir gayret göstererek galip geldiklerini ifade etti.

PTT 1. Lig'de Bucaspor'u 2-1 mağlup eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Mehmet Şahan,

Maçın ardından basın toplantısına katılan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, futbolcuların olağan üstü bir gayret göstererek galip geldiklerini ifade ederek, "Rakibimiz son üç maçını kazanarak sıralamada iyi bir yer edinmiş. Takımında öyle yada böyle büyük takımlara gidip dönmüş iyi futbolcuları var. Bu maça mutlak galibiyetle ayrılmamız gerekir düşüncesiyle sahaya çıktık. Oyuncularımız ilk dakikalardan itibaren rakip kaleye gitti. İki gölü bulduktan sonra belki işimiz daha kolaylaşacaktı ama skoru koruma iç güdüsüyle hareket etmeye başladık. Oyuncularımız canla başla skoru korumak için canla başla mücadele ettiler. Kazanmamız gereken bir maçtı ve kazandıklarız için onları tebrik ediyorum. Bizde sıralamada daha iyi yerlere gelmeye başladık" dedi.

Futbolcularına her zaman güvendiğini belirten teknik adam Şahan, "Biz bu oyuncularımıza güvendik ve onların neler yapabileceğini biliyorduk. Son üç maçta kazandık ve bu iyi çalışmanın sonucudur. Daha iyisini yapmaya mecburuz" diye konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Ferit ise maça iyi başladıklarını belirterek, "Maça iyi başladık baskı kurduk erken gelen gollerle rahatladık. İkinci yarı biraz geri çekilmek zorunda kaldık. Kontra ataklarla gol bulabilirdik ama olmadı. Sonuçta galip geldik ve çok iyi oldu. Bizim yerimiz alt sıralar değil üst sıralar olmalıdır diye düşündük. Haftaya da deplasman galibiyetle bu seriyi sürdürmek istiyoruz" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu Onur ise öncelikle takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Kazanmamız gereken bir maçtı. Geçen hafta ki çıkışımızı kendi sahamızda da sürdürmek istedik. Çok genç ve dinamik bir rakip vardı karşımızda. Erken bulduğumuz gollerle öne geçtik. Ama ikinci yarıda skoru korumaya çalıştık. Baskı kurdular ama daha farklı bir galibiyet alabilirdik. Yediğim golde hatam vardı. Önümüzdeki haftalarda da bu seri galibiyetleri sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.

Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u tebrik ederek, "Maça inanılmaz kötü başladık. Daha sonra genelde üstündük ama bir türlü istediğimizi yapamadık. Ayrıca bir penaltımız vardı hakem görmemişte olabilir. İkinci yarıda futbolcularımızın arzusu üst seviyedeydi. Gölümüzü daha erken bulabilseydik en azından beraberlik olabilirdi. Bu kadar kötü oynadığımız bir maçta bile net gol pozisyonlarımız var" şeklinde konuştu.

Bucasporlu Ömer maça kötü başladıklarını ifade ederek, "İki gölü yiyince motive olarak düştük. Çünkü zorlu bir deplasmanda oynadık. İkinci yarıda biraz daha toparladık ama tabi aradığımız göl biraz geç bulmanın moral bozukluğu ile toparlayamadık. Daha erken bulsaydık farklı olabilirdi" dedi.

Bucasporlu Melih ise maça kötü başladıklarını anlatarak, "Arka arkaya gol yedikten sonra gardımız düştü. İkinci yarıya iyi başladık pozisyonlar bulduk ve golü de bulduk. Daha çok yüklenmeye başladık ama bir türlü istediğimiz golü bulamadık. Rakibimizi kutluyorum iyi bir mücadele gösterdiler" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Mehmet Şahan Bucaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title