Haberler

Gaziantep: Bosch Genel Müdürü Karakaş'tan Gto'ya Ziyaret

Gaziantep Ticaret Odası (Gto) Başkanı Mehmet Aslan, Gaziantep'in Bugün Olduğu Gibi Gelecekte de Bölgenin Cazibe Merkezi Olacağını Söyledi.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Mehmet Aslan, Gaziantep'in bugün olduğu gibi gelecekte de bölgenin cazibe merkezi olacağını söyledi.

Türkiye'deki yabancı yatırımcıların önemli temsilcilerinden olan Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Gürcan Karakaş ve beraberindeki heyet, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan GTO Başkanı Aslan, Gaziantep'in 4 organize sanayi bölgesi ve küçük sanayi sitesinde bulunan binlerce KOBİ'den, 140 ülkeye yaklaşık 3 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdiğini belirtti. Aslan, ''Gaziantep, bugün olduğu gibi gelecekte de bölgenin cazibe merkezi olacaktır'' dedi.

Gaziantep'in bulunduğu coğrafyanın yanı sıra, sanayi ve ticari altyapısı nedeniyle önemli avantajlara sahip olduğunu kaydeden Aslan, ''Hedefimiz, Avrupa Birliği ile Arap Ortak Pazarı'nı buluşturmak. Gaziantep'te sanayi ve ticari altyapı oluşmuş durumda. Yabancı yatırım konusunda gerek yatırım, gerekse işbirliğine sıcak bakıyoruz. Yabancı yatırım ve işbirliği konusunda her türlü desteğe hazırız. Ticari anlamda birçok avantaja sahibiz. Kent olarak bölgenin diplomasi merkezi olma yolunda da hızla yol alıyoruz'' diye konuştu.

Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Gürcan Karakaş da, Gaziantep'in son dönemdeki gelişimini hayranlıkla takip ettiklerini ifade ederek, ''Gaziantep'in çevresindeki pazarlara baktığımızda gerçek bir cazibe merkezi olduğunu görüyoruz. GTO da kentin vizyonuna profesyonel yaklaşımla büyük katkı sağlıyor. Yürütmüş olduğunuz yerel ve ulusal projeler hakkında bilgi sahibiyiz. Kuşkusuz faaliyetleriniz ve göstermiş olduğunuz üstün gayretlerinizle kentin kalkınmışlığına sağladığınız katkılar gözlerden kaçmıyor'' şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title