Haberler

Gaziantep: Bakan Çelik Gaziantep'te (3)

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Gaziantep'te Cahit Nakıboğlu İlköğretim Okulu'nun açılışını yaptı. Bakan Çelik, "Biz, bu medeniyet yarışında geri kalmayacağız. Başbakanımızın liderliğinde Türkiye, karanlık günlerden aydınlık günlere yürüyor" dedi.

Gaziantep'te önce AK Parti İl Başkanı Ökkeş Eruslu'nun babası için yaptırdığı Mehmet Ali Eruslu İlköğretim Okulu'nun açılışını yapan Bakan Çelik, daha sonra Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cahit Nakıboğlu'nun yaptırdığı Cahit Nakıboğlu İlköğretim Okulu'nun açılışını gerçekleştirdi. Çelik, açılıştan önce yaptığı konuşmada, "73 milyonluk nüfusu, 780 bin kilometrekarelik toprağıyla Türkiye Cumhuriyeti Devleti aslında, genç nüfusunu iyi eğitebilse, bu insanlar sağlıklı, karnı tok sırtı pek olursa ve bir de bu insanları idealizmle besleyebilirsek, gerçekten 21. yüzyıl bizim yüzyılımız olur. O zaman Türkiye'yi durdurabilene aşkolsun. Avrupa Eğitim Bakanları toplantılarına gidiyorum. Toplantı esnasında hangi AB ülkesi bakanıyla konuştuysam hepsi de, 'sayın bakan bizim nüfusumuz gittikçe yaşlanıyor. Doğurganlık oranı sıfırın altında. Sosyal güvenlik ve sağlık harcamaları gittikçe artıyor. İşgücü arkadan gelmiyor' dediler. Bizim 50 milyon gencimiz var. AB üyesi ülkeler her yıl kendi ülkeleri dışından muhtaç oldukları işgücü için 1 milyon 500 bin insan ithal etmek zorunda. Her yıl AB'ye 1 milyon 500 bin insan lazım. Bunları nereden temin edecekler? Siz bakmayın bize naz ediyorlar, problemler çıkarıyorlar. İnşallah Türkiye bunların hepsini aşacaktır. Biz, bu medeniyet yarışında geri kalmayacağız. Sayın Başbakan'nın liderliğinde Türkiye karanlık günlerden, aydınlık günlere yürüyor. Bu yürüyüşümüz her alanda olduğu gibi Milli Eğitim alanında da kesintisiz devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Törenlere AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Fatma Şahin ve Ahmet Uzer'in yanısıra Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Gaziantep Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman da katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title