Haberler

Gazi Polise Devlet Övünç Madalyası

Tokat'ın Turhal İlçesi'nde 04 Ekim 1998 Tarihinde Teröristlerle Girdikleri Silahlı Çatışma Sırasında Sağ Elinden Yaralanan Görev Malulü Polis Memuru Temel Göktaş'a, Devlet Övünç Madalyası Verildi.

Tokat’ın Turhal ilçesi’nde 04 Ekim 1998 tarihinde teröristlerle girdikleri silahlı çatışma sırasında sağ elinden yaralanan görev malulü Polis Memuru Temel Göktaş’a, Devlet Övünç Madalyası verildi.

2933 sayılı Madalya ve Nişanlar Kanunu ile bu kanuna istinaden çıkartılan yönetmelik gereği, 25.Nisan 2005 tarih ve 8784 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Temel Göktaş’a Devlet Övünç Madalyası verilmesi uygun görülürken, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in 30 Nisan 2006 tarihli emri ile madalyanın tevcihi hususunda Vali Celalettin Güvenç yetkili kılındı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlanan madalya töreninde 25 Nisan 2005 tarih ve 8785 sayılı Bakanlar Kurulu kararı okundu. Daha sonra Vali Celalettin Güvenç tarafından Polis Memuru Temel Göktaş’a, madalyası takıldı. Devlet Övünç Madalyasını Göktaş’ın yakasına takan Vali Güvenç, vatan savunmasında görev yaparken şehit düşmüş ve yaralanmış olan tüm şehit ve gazilerin Türk halkının gönlünde derin bir yer edindiğini söyledi.

Madalya takma törenine Vali Celalettin Güvenç’in yanı sıra İl Emniyet Müdürü Mehmet Kamil Çolak, İl Emniyet Müdür Yardımcıları Ahmet Demiral, Hikmet Akbaş, Kenan Aydoğan ile şube müdürleri ve polis memurları katıldı.

(DD-AA)

03.05.2007 17:00 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title