Haberler

Gazi Mahallesi'nde Sürücüyü Kurşunlayıp Otomobilini Yaktılar

Haber-Kamera: Hayati KILIÇ- Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL DHA Gazi Mahallelsi'nde yüzleri maskeli silahlı gurup durdurdukları bir otomobilin sürücüsünü bacağından vurduktan sonra aracını yaktılar.

Haber-Kamera: Hayati KILIÇ- Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL DHA

Gazi Mahallelsi'nde yüzleri maskeli silahlı gurup durdurdukları bir otomobilin sürücüsünü bacağından vurduktan sonra aracını yaktılar.

Olay saat 00.20 sıralarında Gazi Mahalesi İsmet Paşa Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yüzleri maskeli silahlı bir gurup barikat kurarak caddeyi ateşe verdiler. Bu sırada caddeden geçen 34 BM 1029 plakalı otomobili durduran şahıslar, sürücüsünü bacağından kurşunlayarak otomobili yaktılar.

OTOMOBİL KÜL OLDU

Alev alev yanan otomobil kullanılmaz hale gelirken, sürücüsü M.O. Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sol diz kapağından yaralanan M.O.'nun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.TOMA ve "akrep" tabir edilen zırhlı araçlarla çevrede güvenlik önlemi alan polis, Özel harekat polislerinin desteğiyle yaptığı aramada olay yerinde 1 adet boş kovan buldu. Polis, ara sokaklara kaçarak dağılan sadırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title