Haberler

Gazi Mahallesi'nde Polise Molotoflu Saldırı

Gazi Mahallesi'nde Bir Grup, Zırhlı Polis Aracına Molotof Kokteylli Saldırı Düzenledi. Bir Çocuk Parkını da Ateşe Veren Grup Ara Sokaklara Kaçarken, Bölgede Hava Destekli Operasyon Başlatan Polis 2 Kişiyi Gözaltına Aldı.

Gazi Mahallesi'nde bir grup, zırhlı polis aracına molotof kokteylli saldırı düzenledi. Bir çocuk parkını da ateşe veren grup ara sokaklara kaçarken, bölgede hava destekli operasyon başlatan polis 2 kişiyi gözaltına aldı.

Alınan bölgeye göre, bölgede devriye gezen zırhlı polis aracına, bir grup tarafından molotof kokteylli saldırı düzenlendi. Grup daha sonra bir çocuk parkını da ateşe vererek ara sokaklara kaçtı. Yaşanan olay üzerine bölgeye çok sayıda takviye ekip gönderildi. Çevik kuvvet ekipleri, polis panzerleri ve sivil ekipler, Gazi Mahallesi'nin ara sokaklarında operasyon başlattı. Polis helikopterinin de havadan destek verdiği operasyon kapsamında, durumları şüpheli görülen 2 kişi gözaltına alındı. Gözaltına

alınan şahıslar, olaylarla bir ilgilerinin bulunmadığını öne sürerek polise direndi. Bölgeyi abluka altına alan güvenlik güçlerinin operasyonları sürüyor.

(RC-EY-EY-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title