Haberler

Gazi Mahallesi'nde Göstericilere Polis Müdahale Etti

Güncelleme:

Ahmet Atakan'ın ölümünü protesto eden bir grup Gazi Mahallesi’nde barikat kurarak ateşe veren grup polisle çatıştı.

Gazi Mahallesinde barikat kurarak ateşe veren grup polisle çatıştı.Hatay'da yapılan izinsiz gösteri sırasında bir apartmanın çatısından düşerek hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın ölümünü protesto eden bir grup Gazi Mahallesi’nde toplandı.İsmet Paşa Caddesi’ni trafiğe kapatan grup burada barikatlar kurarak ateşe verdi. Caddeyi trafiğe kapatarak ateş yakan guruba polis biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Gruptakile,r polisin müdahalesine havai fişek ve taşlarla karşılık verdi.

Grup ile polis arasında kovalamaca ara sokaklarda devam ediyor.

KADIKÖY’DE BARİKAT KURARAK ATEŞE VEREN GURUBA MÜDAHALE

Kadıköy Altıyol Meydanı’nda barikatlar kurarak ateşe veren gruba polis müdahale etti.

Hatay’daki izinsiz gösteride yüksek bir binadan düşerek ölen Ahmet Atakan’ın ölümünü protesto eden yaklaşık 200 kişilik grup, Kadıköy Altıyol'da toplandı.

Burada uzun süre sloganlar atarak oturan grup daha sonra Söğütlüçeşme Caddesine doğru yürüyüşe geçti.

Barikatlar kurarak ateşe veren grup polis ekipleri tarafından uyarıldı. Polis gruba, “Güzel Kadıköy’ümüzü yakmayın. Kadıköy bu tarz olaylarla gündeme gelmesin. Lütfen dağılın” şeklinde uyarılarda bulundu.

Uzun süre yapılan anonslara rağmen dağılmayan gruba polis TOMA’larla tazyikli su sıkarak müdahale etti. Polisin sıktığı tazyikli su ve gazdan etkilenen bazı vatandaşların çevredeki binaların girişlerine sığındıkları görülürken, çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Polisle grup arasındaki kovalamaca ara sokaklarda sürüyor.

ORHAN METE - METİN BAŞAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Atakan Kadıköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title