Haberler

Gazi Mahallesi'nde Bir Grup, Polisle Çatıştı

Gaziosmanpaşa Gazi Mahallesi'nde Bir Araya Gelen Yaklaşık 50 Kişilik Grup, Bölgeye Emniyet Müdürlüğünce Yeni Konan Mobese Kamerasını Bahane Ederek Polisle Çatıştı. Polise Molotof Kokteylleri ile Saldıran Göstericiler, Polisin Sert Müdahalesiyle Karşılaştı. Çıkan Olaylarda Yaklaşık 10 Gösterici Gözaltına Alındı.

Gaziosmanpaşa Gazi Mahallesi'nde bir araya gelen yaklaşık 50 kişilik grup, bölgeye emniyet müdürlüğünce yeni konan mobese kamerasını bahane ederek polisle çatıştı. Polise molotof kokteylleri ile saldıran göstericiler, polisin sert müdahalesiyle karşılaştı. Çıkan olaylarda yaklaşık 10 gösterici gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, yaklaşık 50 kişilik grup, Gaziosmanpaşa Gazi Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerinde bir araya geldi. Emniyet müdürlüğünce sokak üzerine yeni konan ve üzerinde mobese kamarasının bulunduğu direği kesen göstericiler, ardından sloganlar eşliğinde yürüyüş yapmak istedi. Polisin 'dağılın' uyarısına aldırış etmeyen göstericiler, polise molotof kokteyli, taşlı ve sopalı saldırıda bulundu. Göstericiler, çevik kuvvet ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede etkisiz hale getirildi. Ekiplere panzer

ve akrep araçları da takviye edilirken, olaylarda göz yaşartıcı biber gazı kullanıldı. Çıkan olaylarda yaklaşık 10 gösterici gözaltına alındı.

(ÖÖ-AS-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title