Haberler

Gazi Mahallesi Teröristlerden Temizlendi!

Güncelleme:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün, terörle mücadele kapsamında Gazi Mahallesi'nde son bir yılda yaptığı düzenli operasyonlar ve toplumsal olaylarda sivil vatandaşları eylemcilerden ayırt ederek gerçekleştirdiği etkin müdahaleler neticesinde terör örgütlerinin sokaklardaki hakimiyetinin kırıldığı belirtildi.

105 KİŞİDEN 45'İ TUTUKLANDI

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nce, Gazi Mahallesi'nde terör örgütleri PKK, DHKP/C, MLKP ve MKP'ye yönelik son bir yılda yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 105 kişiden 45'i tutuklandı.

Ayrıca, son yasal düzenlemeler çerçevesinde korsan gösterilerde polise saldırdığı ve yüzlerini maskeyle gizlediği gerekçesiyle gözaltına alınan eylemcilerden 24'ü de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ONLARCA TABANCA, AV TÜFEĞİ! BİNLERCE MERMİ

Operasyonlarda, 18 tabanca, 14 otomatik av tüfeği, 3 bin 141 mermi, 310 molotofkokteyli ve 4 el yapımı parça tesirli ve basınç etkili bomba ele geçirildi.

Güvenlik, Çevik Kuvvet ve Özel Harekat şube müdürlüklerine bağlı ekiplerin, toplumsal olaylar ve izinsiz gösteriler sırasında sivil vatandaşları eylemcilerden ayırt ederek yaptığı müdahaleler neticesinde, mahalle sakinlerinin ve kanaat önderlerinin terör örgütleriyle aralarına mesafe koyarak güvenlik güçleriyle samimi ilişkiler kurduğu görüldü.

FİNANS KAYNAKLARI DA ÇÖKERTİLDİ

Öte yandan, Asayiş, Narkotik ve Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele şube müdürlüklerinin bölgede yaptıkları baskınlarda ise örgütlerin finans kaynakları çökertilirken, ciddi ölçüde uyuşturucu ve kaçak sigaraya el konuldu.

VATANDAŞLAR İHBAR ETTİ

Mahalle sakinlerinin, güvenlik görevlileriyle kurdukları ilişkileri geliştirmelerine bağlı olarak, vatandaşların polise yaptığı ihbarlar sayesinde çok sayıda terör şüphelisi gözaltına alındı. Birçok silah, bomba ve molotofkokteyli saldırı hazırlığı aşamasında ele geçirildi. Ayrıca, yapılması planlanan onlarca korsan gösteriye karşı erken tedbir alınarak yaşanabilecek olumsuzluklar önlendi.

"BU GİDİŞLE GAZİ'DE BİLE TÜKENECEĞİZ"

Bu gelişmeler bağlamında, Gazi Mahallesin'de güç kaybeden terör örgütleri, birçok sosyal medya hesabından ve internet sitesinden bölgede hakimiyetlerinin tükendiğini ve Okmeydanı, Nurtepe ve Gülsuyu gibi semtlerden destek gelmesi gerektiğini belirterek, "Gazi'de daha bundan bir yıl önce polis sokaklara giremezken, şimdi bizi sokaklarda yürütmüyor. Bu gidişle Gazi'de bile tükeneceğiz" şeklinde mesajlar yayınladı.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güncel Haberler

500

Yorumlar (40)

NAZ:

DEVLET IZIN VERSE POLISIMIZ BUNU COKTAN BITIRMISTI ALLAH POLISINIZE GÜC KUVVET VERSIN SEVDIKLERINE BAGISLASIN

34
3
yanıtYanıtla
Erol çolakMobil-IOS:

Allah devletimizin yar ve yardımcısı olsun kahrolsun pkk

24
5
yanıtYanıtla
Ertan:

bu haber ve buna benzer haberler için yalan diyen vatan haini, vatansız eziklere sesleniyorum; sizinle aynı ülke de yaşamaktan utanıyorum ve beğenmiyorsanız Ermenistan''a yallah diyorum. diğer eziklerle yaşayın orada. .

23
5
yanıtYanıtla
EMRE:

))))))))))))) GÜLERİM ANCAK BU AÇIKLAMAYA. . .

9
18
yanıtYanıtla
Her Türk asker doğar.Mobil-ANDROID:

Adam olun lannnn.

18
7
yanıtYanıtla
Dudullu ne olucak:

Yukari dudulluda PKK dolu kimse gelip bisey demiyor burayı da temizleyin

20
5
yanıtYanıtla
söz konusu vatansa gerisi teferruattır..:

pazar akşamı oradaydım . . tam gazi hastanesi dönüşü sapağında polis araçlarını taşladılar . . polis niye hala sıkmıyor bunlara anlamıyorum:(

18
6
yanıtYanıtla
ahmet:

Şimdiye kadar devlet polisimizin, askerimizin elini kolunu bağlamamış olsaydı bu teröristler, terörist olamazdı.

21
2
yanıtYanıtla
TÜRK''ÜM:

Biz oldukça sizin beyniniz biraz nefes alıcak, Kuran okuyunda bir birimizi anlayalım cahil kalmayın.

17
5
yanıtYanıtla
gölgeMobil-ANDROID:

Bütün gaziyi yerle bir edeceksin, hainlerin hepsi orada

18
4
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title