Haberler

Gazi'de Park ve Yol Çalışmaları

Gazi Belediyesi, "Daha Yeşil Bir Gazi" Sloganıyla Beldeye Yeni Parklar Kazandırıyor. Belediye, Derebahçe Mahallesi'nde Bulunan Tekel Depoları Yanındaki Boş Alanda Yaptığı Park ve Çocuk Bahçesinin Yapımı Büyük Ölçüde Tamamlandı. Gazi Beldesinde 74 Adet Park, Bahçe ve Yeşil Alan Bulunduğunu Söyleyen Park ve Bahçeler Müdürü Alaattin Er, "Şehrimizin Merkezi Konumunda Olan Beldemizde Vatandaşlarım...

Gazi Belediyesi, "Daha Yeşil Bir Gazi" sloganıyla beldeye yeni parklar kazandırıyor. Belediye, Derebahçe Mahallesi'nde bulunan TEKEL Depoları yanındaki boş alanda yaptığı park ve çocuk bahçesinin yapımı büyük ölçüde tamamlandı. Gazi beldesinde 74 adet park, bahçe ve yeşil alan bulunduğunu söyleyen Park ve Bahçeler Müdürü Alaattin Er, "Şehrimizin merkezi konumunda olan beldemizde vatandaşlarımızın en büyük ihtiyacı temiz hava alabilecekleri yeşil alanlardır. Bunun bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bağlamda yapımına başladığımız TEKEL Depoları yanındaki park ve çocuk bahçesinde sona gelinmek üzere" dedi.

Öte yandan belediye, Bahçelievler Mahallesi Öztuna Sokak'ta da yaptığı yol genişletme çalışmaları yapıyor. Bahçelievler Mahallesi Öztuna Sokak sakinlerinin yolun genişletilmesi için talepte bulunmaları üzerine DSİ tarafından kullanılan ve mülkiyeti Gazi Belediyesi'ne ait olan 3 metrelik kısmın, duvarın geri çekilerek yola katılmasıyla başlatılan yol genişletme çalışmalarında sona gelindiğini söyleyen Gazi Belediye Başkan Yardımcısı Tanju Tombuloğlu, "İki aydır devam eden çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Öztuna Sokak'taki yol artık araçların ve yayaların rahat geçebileceği bir konuma getirildi. Şu an kaldırım ve aydınlatma çalışmalarını sürdürüyoruz" diye konuştu. Tombuloğlu, kaldırım ve aydınlatma çalışmaları tamamlanınca oturma bankları yapılacağını da sözlerine ekledi.

(SAM-SA)

27.12.2007 19:55 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title