Haberler

Gazi, Boğaz'da Kulaç Atacak

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde yaşayan gazi Recep Ateş (51), Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından bu yıl 26'ncısı düzenlenecek "Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı"na katılacak.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde yaşayan gazi Recep Ateş (51), Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından bu yıl 26'ncısı düzenlenecek "Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı"na katılacak.

Ateş, gazetecilere yaptığı açıklamada, 23 Temmuz'da düzenlenecek yarışmada engelli klasmanında gazileri temsil edeceğini söyledi.

Yüzmeyi çok sevdiğini ve birçok yarışmaya katıldığını ifade eden Ateş, şöyle konuştu:

"Vatani görevimi yaptığım 1987'de geçirdiğim kaza sonrası bir ayağımı kaybettim ve gazi oldum. 5 yaşımdan bu yana yüzüyorum ve yüzmeyi çok seviyorum. Bir ayağımı kaybetmeme rağmen yüzmeyi bırakmadım. Yaklaşık 7 yıldır TMOK'un düzenlediği Boğaziçi Yüzme Yarışmaları'na ve Türkiye Yüzme Şampiyonaları'na katılıyorum. 3 yıldır da oturarak voleybol oynuyorum. Bu yıl 26'ncısı düzenlenecek Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'na engelliler klasmanında katılacağım. Bu yıl 17 engelli, Boğaz'da Anadolu yakasından Kanlıca'ya kadar 6,5 kilometre kulaç atacak."

"Engelliler içinde tek gazi olan benim" diyen Ateş, "Gazileri temsil edeceğimden dolayı çok mutluyum. Çalışmalara bir otelin havuzunda devam ediyorum. Tek hedefim madalya kazanmak. Bu doğrultuda çalışmalarımı sürdürüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Zonguldak Türkiye Alaplı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title