Haberler

Gazetecinin Özel Dostları

Bursa'da aylık dergi ve internet yayıncılığı yapan köşe yazarı Özlem Yağmur Buğday, sosyal medyada beğendiği sokak köpeğini sahiplenerek ofisinde bakmaya başladı.

Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ndaki ofisinde çalışırken, soğuk karlı bir kış gününde aynı cadde üzerinde dünyaya gelen labrador kırması bir yavrunun sosyal medyada sahiplendirildiğini gören Özlem Yağmur Buğday, Gece ismini verdiği 2 aylık köpeği ofisinde bakıyor. Gelen misafirleri kapıda büyük bir hareketlilik ile karşılayıp sevgi gösterisinde bulunan minik köpek, ofisin altını üstüne getiriyor. Çalışanlara da zor anlar yaşatan Gece, eğitim verilmesi gerektiğinden büyük sabır istiyor.

Politik ve sosyal içerikli yazıları ile tanınan Özlem Yağmur Buğday, evinde de çocukları ile birlikte cins bir kedi baktıklarını belirterek, günün çeşitli zamanlarını küçük dostlarının bakımına ayırıyor. Arkadaşı Rüstem Avcı'nın kendisi ile aynı bulvar üzerindeki dükkanı yakınında bir kış günü dünyaya gelen siyah labrodor kırması yavruyu siber alemde bulduğunu anlatan Özlem Yağmur Buğday, sevimli hareketleri ile baş misafirleri olan yavruya tuvalet ve itaat eğitimi verdiklerini kaydetti.

Büroya gelen ziyaretçiler de oynamak için akıl almaz hareketler yapan yavru köpekle özel olarak ilgileniyor. Özellikle ayakkabı bağcıkları ve pantolon paçalarını küçük patileri ile parçalan Gece, misafirlerin çabuk gitmesini sağlıyor. Ancak büroda çalışanlar, etraftaki eşyaları zaman zaman kaçıran küçük köpeği kontrol altına almak için yoğun çaba harcıyor. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title