Haberler

Gazetecilere Yapılan Saldırıya Kınama

Giresun Gazeteciler Derneği (Ggd) Başkanı Bekir Bayram, Dün Akşam Davut Güloğlu Konseri Sırasında Özel Güvenlik Görevlileri Tarafından Bazı Gazetecilerin Darp Edilmesine Tepki Gösterdi.

Giresun Gazeteciler Derneği (GGD) Başkanı Bekir Bayram, dün akşam Davut Güloğlu konseri sırasında özel güvenlik görevlileri tarafından bazı gazetecilerin darp edilmesine tepki gösterdi.

Bayram, yaptığı yazılı açıklamada, dün akşam Giresun bağımsız milletvekili adayı Rasim Zaimoğlu'nun liman sahasında düzenlediği etkinlik kapsamında yapılan Davut Güloğlu konseri esnasında DHA muhabiri Hakan Kabahasanoğlu ve Haberci Gazetesi İmtiyaz Sahibi Harun Saygılı'nın, özel bir güvenlik firmasının görevlileri tarafından darp edildiğini hatırlattı. GGD olarak gazetecilere yönelik saldırıdan ötürü özel güvenlik elamanlarını ve bağlı bulundukları firmayı şiddetle kınadıklarını kaydeden Bayram, "Şu

bilinmelidir ki, biz GGD Yönetim Kurulu olarak camiamız mensuplarına dün nasıl sahip çıktıysak, bugün de sahip çıkıyoruz ve bundan sonra da çıkacağız. Bu kararlılığımız bundan sonra da sürecektir" dedi.

Bayram, gazetecilerin güvenlik firması görevlileri hakkında adli mercilere şikayette bulunduklarını ifade ederek, GGD olarak bu süreci yakından takip edip sonuna kadar gazetecilerin yanında olacaklarını belirtti.

(AÇ-MU-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title