Haberler

Gazetecilere Saldıran Galatasaraylı Sabri Karakolluk Oldu

Galatasaraylı Milli Futbolcu Sabri, "Emret Komutanım" Dizisindeki Bayan Oyuncularla Yemekte Görüntülenince Gazetecilere Saldırdı. İş Yeri Sahiplerinin Ortak Olduğu Kavga Karakolda Son Buldu. Her İki Taraf Birbirinden Şikayetçi Olurken, Gazeteciler Sabri'nin Kendilerini Tehdit Ettiğini İddia Etti.

Galatasaraylı milli futbolcu Sabri, "Emret Komutanım" dizisindeki bayan oyuncularla yemekte görüntülenince gazetecilere saldırdı. İş yeri sahiplerinin ortak olduğu kavga karakolda son buldu. Her iki taraf birbirinden şikayetçi olurken, gazeteciler Sabri'nin kendilerini tehdit ettiğini iddia etti.

Taksim'de bir kokoreççide yemek yerken "Emret Komutanım" dizisindeki bayan oyuncularla birlikte görüntülenen Galatasaraylı milli futbolcu Sabri Sarıoğlu, magazin gazetecilerine saldırdı. Kavgaya karışan iş yeri sahipleri de gazetecileri tartaklamaya başladı. Gazetecileri çevredeki vatandaşlar ve o sırada olay yerinde bulunan polis ekibi kurtardı. Kavganın yatışmasının ardından her iki taraf da soluğu Taksim Polis Merkezi'nde aldı. Oyuncular da ifade vermek için polis merkezine gitti. Karakolda ifade

veren taraflar birbirlerinden şikayetçi olurken, sağlık kontrolüne götürülen milli futbolcu, görüntü alınmaması için Taksim İlk Yardım Hastanesi'nden adeta kaçırılır gibi çıkarıldı. Polis merkezindeki ifadesinin ardından serbest bırakılan Sabri Sarıoğlu, polis şapkası giydirilerek ekip aracıyla uzaklaştırıldı.

Karakol çıkışı açıklama yapan gazeteci Sinan Kalkıcı, Sabri'yi Taksim'de 2 bayanla birlikte gördüklerini, bunun üzerine Sabri'nin bir anda kendilerine saldırarak kameranın üzerine atladığını söyledi. İş yeri sahibinin de saldırdığını belirten Kalkıcı, "Duruma olay yerinde olan polis gelerek müdahale etti. Sabri kaseti almak için çok uğraştı. 'Ne kadar istiyorsanız vereyim, kameranızın parasını vereyim' diyerek bizi tehdit etti. Polis elimizdeki görüntüleri ve fotoğrafları incelemek için aldı" dedi.

Foto muhabiri İbrahim Şahin ise, "Bir anda üzerimize saldırdı. Ben fotoğraf çekiyordum, arkadaşım görüntü alıyordu. Görüntü ve fotoğraflarımızı istedi. Biz iki kuruşa kendimizi satacak değiliz" diye konuştu.

(AU-ED-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title