Haberler

Gazetecilerden Kan Bağışı

Ordu'da Bölgesel Yayın Yapan Ordu Olay Gazetesi'nin Çalışanları, Kızılay'a Kan Bağışında Bulundu.

Ordu'da bölgesel yayın yapan Ordu Olay Gazetesi'nin çalışanları, Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Gazete binası önünde Kızılay'a ait aracın içinde yapılan kan bağışına başta Ordu Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi Zeki Mesut Özel olmak üzere Yayın Koordinatörü Nuran Çöl, yönetim kadrosu, gazete ve matbaa çalışanları katıldı. Kan bağış formalarını dolduran ve gerekli muayeneleri yapılan 20 gazete çalışanına bağışların yapılmasının ardından soda ve kek ikram edildi.

Hayat kurtarmanın önemine değinen Ordu Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi Zeki Mesut Özel, gazete personeli olarak kan verip, kan ihtiyacı olan insanlara katkı sağlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Yayın Koordinatörü Nuran Çöl ise özellikle son dönemde çok sayıda kan bağışı haberi yaptıklarını ve buna kayıtsız kalamadıklarını kaydetti. Toplumsal bir sorumluluğu yerine getirmek adına böylesine anlamlı bir bağışta bulunmak için Kızılay yetkilileriyle irtibata geçtiklerini belirten Çöl, "Gazete çalışanlarıyla da bir araya gelerek böyle bir karar aldık. Büyük bir vatandaşlık görevini yerine getirmekten dolayı son derece mutluyuz" diye konuştu.

Kızılay Ordu Kan Alım Merkezi Sorumlusu Aslı Özcan da bölgedeki kan ihtiyacının en aza indirilmesi için Kızılay Kan Merkezi olarak çalışmalarının özverili bir şekilde sürdüğünü belirtti. Yürüttükleri kampanyaya Ordu halkının çok duyarlı olduğunu ifade eden Aslı Özcan, "Düzenlediğimiz kan alım kampanyasına Ordu Olay Gazetesi gibi çok sayıda kuruluşumuz destek veriyor. Bu duyarlı davranışı gösteren herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

(HA-SA) 15.05.2008 16:53 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title