Haberler

Gazeteciler "Mukaddes Yolculuk"ta

Mehmet Altan, İskender Pala ve Hüseyin Gülerce'nin de aralarında bulunduğu 7 gazeteci Mukaddes Yolculuk ekibiyle birlikte kutsal topraklara gitti.

Mekke ve Medine'den Peygamber efendimize ait mekanların ekrana taşındığı "Mukaddes Yolculuk" programıyla gazetecilerin Arafat, Nur Dağı, Hudeybiye, Raci, Zulmecaz Panayırı ve daha bir çok kutsal mekana yaptıkları yolculuk Samanyolu TV'de ekrana gelmeye devam ediyor.

Ünlü Gazetecilerin Umre Fotoğrafları

Samanyolu TV'de Murat Yeni'nin sunumuyla ekrana gelen Mukaddes Yolculuk programında, daha önce hiçbir TV kanalının çekim yapamadığı yerler ve 7 gazetecinin buralarda yaşadığı ilginç anlar çarpıcı görüntülerle ekrana geliyor.

Her gün farklı bir mekanı ziyaret eden Mehmet Altan, İskender Pala, Hüseyin Gülerce, Ahmet Taşgetiren, Harun Tokak, Avni Özgürel ve Faruk Mercan, gittikleri yerlerde duygusal anlar yaşıyor. Gazetecilerin Safa ile Merve tepeleri arasında yaptıkları "Say" yürüyüşü görüntüleri, Nur Dağı yolculuğu sırasında yaşanan ilginç anlar, Hudeybiye Barış Antlaşması'nın imzalandığı ve Peygamber efendimizin parmaklarının arasından su akıttığı, 1400 kişinin de kana kana içtiği mucizenin gerçekleştiği Hudeybiye'den görüntüler, 10 kişilik bir Müslüman öğretici grubunun müşrikler tarafından hile ile pusuya düşülerek şehit edildikleri Raci'deki anları, Adem aleyhisselam ile Havva validemizin Cennet'ten ayrılıp yeryüzüne indirildikten sonra buluştuğu Arafat'ı ziyaretleri Samanyolu TV'de ekrana taşınıyor.

Çekim boyunca yaşanan birbirinden ilginç anlar, kutsal topraklardan kameraya yansıyan muhteşem görüntüler Ramazan ayı boyunca Samanyolu ekranlarında olmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

title