Haberler

Gazeteciden "Bartın Evlerine Beyaz Bakış"

26. Bartın Kültür Sanat Turizm ve Çilek Festivali Etkinlikleri Kapsamında Bartın Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni ve Genel Müdürü Hacı Hasan Bulut Tarafından "Bartın Evlerine Beyaz Bakış" Konulu Fotoğraf Sergisi Açıldı.

26. Bartın Kültür Sanat Turizm ve Çilek Festivali etkinlikleri kapsamında Bartın Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni ve Genel Müdürü Hacı Hasan Bulut tarafından "Bartın evlerine beyaz bakış" konulu fotoğraf sergisi açıldı.

Bartın Kültür Sanat Turizm ve Çilek Festivali etkinlikleri kapsamında Bartın Televizyonu Genel Yayın yönetmeni ve Genel Müdürü Hacı Hasan Bulut tarafından hazırlanan "Bartın evlerine beyaz bakış" konulu fotoğraf sergisinin açılışına Bartın Vali Yardımcısı Celal Dinçer, Belediye Başkanı Ahmet Altıntel, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Altaş ve vatandaşlar katıldı. "Bartın evlerine beyaz bakış" konulu siyah beyaz fotoğrafların yer aldığı sergide Bartın tarihi evlerinin fotoğraflarına yer veren Hacı Hasan Bulut, kendine öz tasarım ve fotoğraf açıları ile değişik bir sergiye imza attı.

Bartın Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni ve Genel Müdürü Hacı Hasan Bulut'un yanı sıra Psikolog Cengiz Şıklı tarafından, "Kars fotoğrafları" ve İzmir Saat Kulesi Karikatür Topluluğu tarafından "Nasrettin Hoca 800 yaşında" konulu karikatür sergisi Hükümet Caddesi üzerinde açıldı.

(MAO-ET-Y) 06.06.2008 18:28 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title