Haberler

Gazeteci Tayyar Işıksaçan'dan Olay itiraf: Tweeti Berkay Şahin'le Attık

Güncelleme:

Gazeteci Tayyar Işıksaçan, katıldığı doğum gününde Berkay Şahin ve Ece Erken'in samimi görüntüleri için müstehcen bir tweet attı. Işıksaçan, telefonla bağlandığı programda gündeme bomba gibi düşen tweeti Berkay'la birlikte yazdıklarını söyledi.

Gazeteci Tayyar Işıksaçan, katıldığı doğum gününde şarkıcı Berkay Şahin ve sunucu Ece Erken'i sarmaş dolaş gördüğü anda Twitter hesabından "Utanmasa h..vet olacaklar" dedi. Bugün Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Işıksaçan, söz konusu tweeti Berkay'la birlikte attıklarını söyledi.

"TWEETİ BERKAY'LA EĞLENMEK İÇİN ATTIK"

Ece Erken ve Berkay Şahin'in samimi hallerini tweet atarak duyuran gazeteci Tayyar Işıksaçan, 2. Sayfa'ya telefonla bağlanarak şöyle konuştu: "Mesajı atan benim zaten. Olay sonrasında tatsız bir yere geldiği ben kaldırdım. Biz o mesajı Berkay'la birlikte eğlenmek için attık. Onları gördüğümde 'sizin bu halinizi gören dedikodu çıkarır' diye ben dedim zaten. Berkay'ın kırgınlığı falan yok dün yüz kere konuştuk. Popüler insanlar böyle ortamda çok dikkatli olmalı."

Gazeteci Tayyar Işıksaçan'dan Olay itiraf: Müstehcen Tweeti Berkay Şahin'le Attık

ATTIĞI TWEET OLAY YARATTI

Katıldığı doğum gününde Ece Erken ve Berkay Şahin'i samimi şekilde konuşurken gören Işıksaçan, "Büyük kepazelik devam ediyor sunucu E ve şarkıcı B utanmasalar mekanda h..vet olacak" diye tweet attı. Görüntülerin ortaya çıkmasıyla olay büyüyünce Işıksaçan, attığı tweeti sildi.

Gazeteci Tayyar Işıksaçan'dan Olay itiraf: Müstehcen Tweeti Berkay Şahin'le Attık

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ece Erken Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (19)

Vjv:

Sakaya bak seviyesiz insanlar seviyesiz sakalar nolacaktiki reziller

14
1
yanıtYanıtla
Adsız:

Arda buna az yapmış!

11
2
yanıtYanıtla
nihat:

huylu huyundan vazgeçmez :))

6
1
yanıtYanıtla
ARDOŞ:

AYLIK GELİRİ 1000 TL OLAN BU KARGA SESLİYLE SARIŞIN ÇATLAĞIN İŞİ ÇOK İYİ YAAAA

7
0
yanıtYanıtla
Alpha:

Ece erken çok tehlikeli birkadinsin

7
0
yanıtYanıtla
ercan:

bu berkayı merak eden varmıdır bıktık bunlardan ama vatandaşın yakasından düşmüyorlar

5
1
yanıtYanıtla
Ağa:

Reklamın iyisi kötüsü olmaz, Herkez gündem oldu Gazetecisinden, sunucusundan, Şarkıcısına Gündem olmak demek iş demek İş demek para demek Sonrada çıkar aylık ne 1000 tl. si ? Benim aylık kazancım 300bin tl derler, derler bizlerde sadece konuşur çene çalarız Millette tomarla para kazanır.

5
1
yanıtYanıtla
Seçil:

Ardaya laf söyleyen Berkaya bak..

6
0
yanıtYanıtla
inanc:

SATEN ONUN ICIN BERKAYI NASIL REZIL ETSEK DIYE HABIRE ISI GÜCÜ BIRAKMIS BERKAYIN HABERLERINI YAPMAK ICIN SIRAYA GIRIYORLAR COK YAZIK . ARDA YINEDE SIMARIK SAGSIZ SEY ISTEDIKLERI KADAR BERKAYI YERDEN YERE VURMAK ICIN UGRASSINLAR. ALLAH HERSEYI GÖRENDIR :

yanıt0
yanıt0
gereksizler ordusu:

Çevir gazı yanmasın

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title