Haberler

Gazeteci Tarakçı'nın Silahla Yaralanması

Gazeteci Ali Tarakçı, kendisini silahla vurarak yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan şüphelileri teşhis için sedyeyle geldiği emniyetten ayrıldı.

Gazeteci Ali Tarakçı, kendisini silahla vurarak yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan şüphelileri teşhis için sedyeyle geldiği emniyetten ayrıldı.

Tarakçı, kendisini silahla vurarak yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliyi teşhis için tedavi gördüğü hastaneden ambulansla Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

Cinayet Büro Amirliği'nde işlemleri süren şüphelileri teşhis eden Tarakçı'nın ifadesine başvurulduğu öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Tarakçı, "Bana saldıranları teşhis ettim. Ayrıca ek bir ifade verdim. Bana saldıran şüphelileri 24 saat gibi kısa bir zamanda yakalayan İstanbul Emniyetine teşekkür ediyorum. Olay bir trafik kazası değil, çok net gece evimin önünde bekleyip beni çocuklarımı okula bırakırken takip edip olayı gerçekleştirdiler. Olayın yazdığım köşe yazılarıyla ve haberlerle ilgili olduğunu düşünüyorum, çünkü benim yaptığım başka bir iş yok hayatımı gazetecilik yaparak kazanıyorum. Sağlık durumumla ilgili doktorlar, 8 hafta ayağa kalkamayacağımı söylediler. En çok sevindiğim şey, arabadaki oğluma bir şey olmaması. Olayın azmettiricisi olduğunu düşündüğüm kişiyle ilgili emniyete net bilgi verdim" diye konuştu.

Tarakçı, açıklamanın ardından sağlık ekiplerinin yardımıyla emniyetten ayrıldı.

Gözaltındaki şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Olay

Esenyurt Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi 1993. Cadde'de 20 Kasım'da Ali Tarakçı'nın kullandığı otomobile arkadan gelen başka bir araç çarpmış, araçtaki 3 kişiden biri Tarakçı'yı silahla ayağından yaralamıştı. Tarakçı, hastanede tedavi altına alınırken, olaydan sonra kaçan saldırganlar polisin operasyonuyla yakalanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title