Haberler

Gazeteci Sarıkaya Ve Eşine Yönelik Bıçaklı Saldırı... - Türkiye Gazeteciler Sendikası, Saldırıyı Kınadı

Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS), Merkez Haber Ajansı muhabiri Ercan Sarıkaya ile eşi Derya Sarıkaya'ya yapılan bıçaklı saldırıyı kınadı.

TGS Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada, baba-oğul iki kişiyle park yeri tartışması yapan Ercan Sarıkaya'nın göğsünden, eşi Derya Sarıkaya'nın ise kolundan bıçaklandığı anımsatıldı. Saldırıda Derya Sarıkaya'nın hafif yaralandığı, kalbine yakın bir noktadan bıçak yarası alan Ercan Sarıkaya'nın ise yoğun bakım halinin devam ettiği vurgulanan açıklamada, şöyle denildi:

''Rumeli Hospitalda yoğun bakımda tutulan Ercan Sarıkaya'ya acil şifa, eşi Derya Sarıkaya'ya da geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

'Toplumu silahtan soğutmayın' açıklaması yapan siyasilerin olduğu bir ülkede bu tür olayların yaşanması kaçınılmazdır. Toplumumuz gereğinden fazla silahlanmıştır. Olaydaki tek tesellimiz, faillerin yakalanmasıdır. En ufak bir durumda silah kullanmaktan çekinmeyen, gözü dönmüş bu kişileri kınıyoruz.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title