Haberler

Gazeteci Bilal Çetin'nin Kızı Aslı Çetin'in Görkemli Nikahı

Vatan Gazetesi'nin Ankara Temsilcisi Bilal Çetin ile Haber Müdürü Semra Çetin'in kızları Aslı Çetin görkemli bir nikahla dünya evine girdi.
Ankara Gölbaşı'ndaki Patalya Hotel'de gerçekleştirilen nikah töreninde Aslı Çetin ile Bilal Erkin Solak'ın nikahlarını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıydı.

Vatan Gazetesi'nin Ankara Temsilcisi Bilal Çetin ile Haber Müdürü Semra Çetin'in kızları Aslı Çetin görkemli bir nikahla dünya evine girdi.

Ankara Gölbaşı'ndaki Patalya Hotel'de gerçekleştirilen nikah töreninde Aslı Çetin ile Bilal Erkin Solak'ın nikahlarını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıydı. Aslı-Erken çiftinin nikah tanıklığını ise 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Cansun Güngörmüş, Göktuğ Gedik ve Akif Solak yaptı. Nikah törenine, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in yanısıra Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, AKP Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, MHP Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, eski Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan, Vatan Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Mutlu, Genel Yayın Yönetmeni Tayfun Hopalı, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, yapımcı Türker İnanoğlu ile sanatçı ve yazar Zülfü Livaneli katıldı Nikahta ayrıca eski ve yeni birçok milletvekili, bürokrat ve ekonomi bürokrasisinin önde gelen isimleri de hazır bulundu. (ANKA)

(HM/ONR)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title