Haberler

Gazeteci Aydın Kahraman AK Parti'den Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

Kırşehir'de yerel Çınar Gazetesi sahibi olan gazeteci Aydın Kahraman, yerel seçimlerde Kırşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adayı olduğunu kamuoyu ile paylaştı.

Kırşehir'de yerel Çınar Gazetesi sahibi olan gazeteci Aydın Kahraman, yerel seçimlerde Kırşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adayı olduğunu kamuoyu ile paylaştı. Aydın Kahraman, 'Kırşehir'in yetiştirdiği bir evladı olarak, doğduğum topraklara hizmet etme onurunu ve gururunu yaşamak istiyorum' dedi.

Kahraman yaptığı açıklamada, "Eli nasırlı, yüreği yaralı anaların evlatlarına iyi bir gelecek hazırlamak için gecesini gündüzüne katan babaların yoldaşı olmak için göreve talip oluyorum. Hizmet bekleyen mahallelerin, evinde bacası tütmeyen garibin, çorbası kaynamayan yetimin bir günü bir gününe denk olmayan yalnızların yoldaşı olmak için ateşten gömleği giymeye talip oluyorum. Kırmadan, dökmeden hakkı gözeten, gurur çiğnemeden, küçüğü büyüğe ezdirmeden, köylü-şehirli ayrımı yapmadan zengin, fakir demeden milli-manevi değerlere sahip çıkarak hizmet edeceğime söz veriyorum. Atamdan, daha yüzünü bile görmeden erken yitirdiğim canım merhum babamdan ve anamdan kalan söz namustur anlayışı ile verdiğim sözlerin arkasında durarak önce ailemin sonra yola çıktığım arkadaşlarımın başını yere eğdirmeyerek, güzel Kırşehirimin güzel insanlarına hizmet edeceğime söz veriyorum" ifadelerini kullandı.

Evliyalar yurdu, Türkmen Ocağı Kırşehir'e hizmet etmenin bir borç olduğunu belirten Kahraman, "Aldığımız her nefeste bu şehirde doğduğumuza ve doyduğumuza şükretmenin heyecanı ile titreyen yüreğimizin, Büyük Üstat Neşet Ertaş'ın gönül diliyle birbirine bağlanması en büyük dileğimdir.Heyecanlıyız! Çünkü, hedeflerimiz ve Kırşehir'imiz için projelerimiz var. Nasuhdede'den Gölhisar'a, Dinekbağı'ndan Bahçelievlere, Hızırağa'dan Kuşdili'ne, Çukurçayır'dan Gındama, Yenice'den Saraycığa, Medrese'den Aşıkpaşa'ya, Kervansaray'dan Ahi Evran'a, Güldiken'den Kayabaşı'na tüm mahallelerimize eşit hizmet vererek; ayrım yapmadığımızı kıymetli hemşehrilerimize ispat edeceğiz" dedi.

Açıklamasında, "Gelirini, giderini dengeleyen bu milletin sırtına borç kamburu bırakmadan; belediyeyi borçtan kurtaran ve yaptığı yatırımların kısa sürede tekrar belediye'nin kasasına döndürebilen vizyonlu projelerle hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız" diyen Kahraman, "Hazırladığımız her projeyi istişare yaparak, hemşehrilerimize sorarak, gerçekten içerisinde halkın olduğu ve Hak'kın konuşulduğu meclis ve Kent Konseyine sorarak; onların onaylarıyla projeleri hayata geçireceğiz. 'Ben yaptım oldu' anlayışıyla değil sorgulayan, hesap veren, hesap soran, devletin ve milletin hakkını birilerine rant sağlamadan, istişare yaparak projelerimizi hazırlayacak ve yine milletimizin onayıyla bir bir hayata geçireceğime söz veriyorum" şeklinde konuştu.

1976 Kırşehir doğumlu olan Kahraman, 2002 yılında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan yönetici eğitim sertifikasını da aldı. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Kırşehir Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title