Haberler

Gaün Rektörü Ali Gür, Halfeti'de Cumhurbaşkanlığı Sistemini Anlattı

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde Cumhurbaşkanılğı Hükumet sistemini anlattı.

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde Cumhurbaşkanılğı Hükumet sistemini anlattı.

Rektör Prof. Dr. Ali Gür, Halfeti Gençlik Merkezinde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi ve Anayasa Değişikliği konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı. programına katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda, Rektör Gür, 16 Nisanda halk oylamasına sunulacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Anayasa Değişikliği ile ilgili bilgi verdi. Rektör Gür, referandumda evet denilmesinin ülkenin geleceği için önemine de değindi.

Programa Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür ile birlikte ilçe kaymakamı, AK Parti Birecik ve Halfeti ilçe başkanları ile çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Üniversitesi Şanlıurfa Halfeti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title