Haberler

Gates,zuckerberg ve Bezos'un Ortak Hedefi 'Temiz Enerji'

Teknoloji dünyasının en büyük ve en önemli isimleri gezegenimizde hesaplı ve güvenilir temiz enerji elde etmeyi amaşlayan teknolojilere yatırım yapmak için bir araya geldiklerini açıkladı.

Breakthorugh Energy Coalition isimli Temiz Enerji Koalisyonu Bill Gates, Mark Zuckerberg, Virgin Group kurucusu Richard Branson,Amazon CEO'su Jeff Bezos ve Alibaba Yönetim Kurulu Başkanı Jack Ma gibi önemli isimlerden oluşuyor ve sıfır emisyonlu temiz enerji çözümleri geliştirmeye kararlı olan ülkelerde birlikte çalışacaklar.

https: //youtu.be/YhgIY-Vghj4

Bill Gates ;

Daha spesifik olarak olarak tanımlamak gerekirse temiz elektriğin üretilmesi,depolanması, taşınması, tarım ve enerji verimliliği gibi sektörlerde yatırım fırsatlarını değerlendireceklerini söylüyor.

Enerji Projelerinde devlet yatırımları genellikle yeterli olmuyor.

Temiz Enerji Koalisyonu lider yatırımcıların beceri ve kaynaklarını kullandırarak yatırımlara yardımcı olacak.

Paris'te düzenlenen Birleşmiş Milletler İklim Konferansında proje başlayacak ve 20 ülkede 20 Milyar Dolar'ın üzerindeki bir yatırımı 5 Yıl içinde görebiliriz.

Kaynak: Teknotalk.com / Teknoloji

Richard Branson Mark Zuckerberg Jeff Bezos Bill Gates Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title