Haberler

Gasp Zanlıları Tutuklandı

Amasya'da Akli Dengesi Bozuk Bir Şahsın 1 Yıldır Parasını Zorla Aldıkları Belirlenen 4 Kişiden 3'ü Nöbetçi Mahkeme Tarafından Tutuklanarak Cezaevine Konuldu.

Amasya'da akli dengesi bozuk bir şahsın 1 yıldır parasını zorla aldıkları belirlenen 4 kişiden 3'ü nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Edinilen bilgiye göre, Pirinçci Mahallesi Habibi Sokak'ta bulunan metruk bir evde mahalle sakinlerinin yaptığı yardımlarla yaşayan akli dengesi bozuk olduğu belirtilen Ö.G. (64) isimli şahsın yaklaşık 1 yıldır emekli maaşından aldığı parası ile mahalle sakinleri tarafından yapılan yardımların bir kısmını zorla, döverek ve tehditle aldıkları iddia edilen K.Ş. (50), K.C. (62), N.G. (44) ve M.E. (34) isimli şahıslar mahalle sakinlerinin şikayeti üzerine Asayiş Şubesi ekipleri tarafından yaklaşık 10 günlük takip sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin üstünde yapılan aramalarda akli dengesi bozuk şahıstan aldıkları seri numarası belirlenmiş paralar bulunurken, şüpheliler sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme tarafından K.Ş., K.C. ve N.G. isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine konulurken, M.E isimli şahıs tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

(DY-SA-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title