Haberler

Gasp Zanlıları Tutuklandı

Zeytinburnu Kazlıçeşme Tren İstasyonu'nda bir genç kızın bıçakla yaralandıktan sonra gasp edilmesi olayının zanlıları olan 2 kişi yakalandı. Biri öğrenci 2 gencin, olay öncesi iddiaya girdikleri ortaya çıktı. İddiacı gaspçılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

23 Eylül 2007 tarihinde meydana gelen olayda Nurçin Ç. (16) adlı genç kız, Kazlıçeşme tren durağında kimliği belirsiz 2 gaspçının saldırısına uğramıştı. Genç kızı, direnmesi üzerine bacağından iki kez bıçaklayarak yaralayan gaspçılar, Nurçin Ç.'nin 2 adet cep telefonu ve cüzdanını alarak kayıplara karışmıştı. Verilen eşkaller doğrultusunda hareket eden Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, zanlıların izine yine Zeytinburnu'nda ulaştı. Kimlikleri tespit edilen kişileri evlerinde gözaltına alan ekipler, S.O.

(17) ile Ö.Ç.'yi (15) daha sonra emniyet müdürlüğüne götürdü. Emniyette sorguya alınan zanlılar, gasp olayını itiraf ederken, olayı bir iddialaşma meselesi ile gerçekleştirdiklerini söylediler.

Sorguda her şeyi itiraf eden gaspçılardan Ö.Ç., "Tren istasyona yanaşırken arkadaşım 'Cep telefonlarını alalım mı?' diye sordu. Ben de 'alamazsın' diyerek küfrettim. Bunun üzerine, alırsın alamazsın derken iddialaştık" dedi. S.O. ise ifadesinde, "İddia üzerine genç kızdan cep telefonunu vermesini istedim. Vermeyip küfredince ben de sinirlenerek bıçakladım ve telefonlarını alarak kaçmaya başladım" dedi. Yakalanan zanlılardan S.O.'nun Firisat Meslek Lisesi öğrencisi olduğu, Ö.Ç.'nin de tekstil işiyle

uğraştığı öğrenildi.

Sorgularının ardından Zeytinburnu Adliyesi'ne sevk edilen 2 gaspçı, tutuklanarak Bayrampaşa H tipi Cezaevi'ne konuldu.

(FA-CİN-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title