Haberler

Gasp Operasyonu - Istanbul

İstanbul'da, 5 vatandaşın parasını gasbettikleri iddiasıyla gözaltına alınan yabancı uyruklu 4 kişi tutuklandı.

İstanbul'da, 5 vatandaşın parasını gasbettikleri iddiasıyla gözaltına alınan yabancı uyruklu 4 kişi tutuklandı.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Bahçelievler ve Başakşehir'de 5 kişinin parasının gasbedilmesi olayını gerçekleştiren kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Olayların gerçekleştiği bölgelerdeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek, mağdurlar ve görgü tanıklarının bilgisine başvuran polisler, şüphelilerin kimliklerini tespit etti.

Polis ekiplerinin operasyonunda, Gürcistan uyruklu M.J, T.S, E.R. ve M.J. gözaltına alındı.

Zanlıların, Bahçelievler'de 27 Nisan'da R.K. adlı vatandaşın kullandığı aracın önünü kesip mağduru darbettikten sonra 260 bin lirasını zorla aldıkları, 12 Haziran'da D.S. ile iş arkadaşı S.K'nın içinde bulunduğu araca arkadan otomobile çarptıktan sonra yaklaşık 200 bin lirayı gasbettikleri, 24 Mart'ta E.A'nın kullandığı otomobilin önünü kesip 136 bin lirasını zorla alıp kaçtıkları, 2016 yılında ise Başakşehir'de 26 Temmuz'da bankadan para çeken E.S'nin kullandığı aracın camını kırıp 154 bin doları gasbettikleri, aralıkta da K.K'nın kullandığı aracın camını kırıp 301 bin lirayı zorla aldıkları belirtildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Gürcistan uyruklu 4 şüpheli tutuklandı.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title