Haberler

Gasp İddiasıyla Yargılanan Zanlının Robot Resim İtirazı

Samsun'da Gasp Olayına Karıştığı İddiasıyla Tutuklanan Genç, Yargılandığı Mahkemede Olay Sonrası Çizilen Robot Resminin Kendisine Benzemediğini İddia Ederek Suçlamaları Kabul Etmedi.

Samsun'da gasp olayına karıştığı iddiasıyla tutuklanan genç, yargılandığı mahkemede olay sonrası çizilen robot resminin kendisine benzemediğini iddia ederek suçlamaları kabul etmedi.

Bir iş yerine girerek silah çekip Ö.S.'nin parasının gasp edilmesi olayıyla ilgili tutuklanan M.S. (21) ile tutuksuz yargılanan A.T.'nin Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi. M.S., hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek, "Ben A.T.'yi tanımam. Ö.S.'nin gasp edilmesi olayına da karışmadım. Zaten çizilen robot resmi bana benzemiyor. Robot resmi top sakallı, benim ise sakalım çıkmıyor. Bizim adımız bir kere sabıkalı olduğumuz için çıkmış. Herkes suçu bizim üzerimize atmaya çalışıyor. Ben suçsuzum" dedi. Duruşma, M.S.'nin görgü şahitleriyle yüzleştirilmesi için ileri bir tarihe ertelendi.

(MAY-SA) 22.04.2008 18:00 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title