Haberler

Garson Kadın, Kalçasını Elleyen Tacizciyi Tek Hamlede Yere Serdi

Güncelleme:

ABD'deki restoranda garson kadını eliyle taciz eden müşteri, genç kadının müdahalesi ile neye uğradığını şaşırdı. Herkesin ortasında dayak yiyen tacizci adam, polis tarafından gözaltına alındı.

21 yaşındaki Emelia Holden, ABD'nin Georgia Eyaleti'ndeki restoranda çalışırken müşterilerden biri genç kadının kalçasını elledi. Tacizci adam hiçbir şey olmamış gibi yürümeye devam etti ancak Holden bu çirkin hareketin peşini bırakmadı.

Garson Kadın, Kalçasını Elleyen Tacizciyi Tek Hamlede Yere Serdi

TACİZCİYİ YERE SERDİ

Genç garson, tacizci erkeği yakaladığı gibi yere fırlattı. Daha sonra adama bağıran Emelia, polise haber verdi.

Garson Kadın, Kalçasını Elleyen Tacizciyi Tek Hamlede Yere Serdi

2 GÜN GÖZALTINDA TUTULDU

30 Haziran'da gerçekleşen olayın ardından, polis tacizciyi iki gün gözaltında tuttu. Olay, mekanın güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilirken görüntüler ABD kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

İngiliz basınına konuşan Emelia Holden, bütün kadınların kendilerini savunabilmeleri gerektiğini söylerken, "Kadınlar istediğini giymekte özgürdür" dedi.

Garson Kadın, Kalçasını Elleyen Tacizciyi Tek Hamlede Yere Serdi

Garson Kadın, Kalçasını Elleyen Tacizciyi Tek Hamlede Yere Serdi

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (46)

bey:

teserci olim ama beni hic kimse elemsin? Cok sacma bir düsünce. O zaman öyle giynmeseydin!

7
27
yanıtYanıtla
LEYLALI:

CEVAP YAZIYIM UZUN UZUN DEDIM SONRA VAZGECTIM , SANA UZULUYORUM. . .

yanıt9
yanıt2
ANTENSİZ KARINCA:

YAA EŞŞEK DEDİM, ACABA TAHRİK OLDUNMU ? KAFAMA TAKILDI ŞİMDİ

yanıt4
yanıt2
KASIMPAŞALI:

Kadın öyle giyinip adamı tahrik etti . . İdam edilsinnnnnnn

3
23
yanıtYanıtla
YARATIK:

ATA TECAVÜZ EDENİN SAVUNMASI '' BANA GÖZ KIRPTI'' . . . . SİZE AT EŞEK İNSAN OLSUN FARK ETMEZ

yanıt17
yanıt0
vatandaş:

karı çıplak zaten gel beni elle der gibi giyinmiş adam da ellemiş. çıplak gezen kadınların erkekleri tacizinden niye bahsedilmiyor hiç??!!

11
7
yanıtYanıtla
Allah''ın laneti kapıda:

adam dibine kadar suçlu ama kadın ondan 2 kat daha suçlu

9
8
yanıtYanıtla
GERÇEK:

Son zamanlarda kadinler öyle bir giyinmeye başladı ki. İç çamaşırı giydeden tayt giyenleri var tüm vajinasi gögüsleri belli oluyor. Tamam taciz uygun bulmuyorum ama öyle giyinen bir kadının erkeği taciz etmesi nasıl kabul edilebiliyor anlamıyorum. Hiç bişey giyme o zaman.

13
3
yanıtYanıtla
GÖLGE:

Öyle giyinirse böyle yaparlar . Adamın eline sağlık . Erkeklerde tahrik oluyor . Embesiller . Varsayalım o bayan adabı muaşeret kurallarına göre giyinmiş olsun . Yine bayana laf gömermiydiniz?. . . . . . Sizler , terbiyesiz birer TACİZCİSİNİZ . Ama bir taciz haberi verildiğinde de , en terbiyeli , namus bekçileri oluveriyorsunuz . . . . Kıvırmayın

7
7
yanıtYanıtla
Bayram:

Adam kadını taciz ediyor, söylenecek bir şey yok. Kadın cümle erkekleri taciz etmiyor mu? Ona da tepki gösterin ki orta yolu bulalım.

11
3
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title