Haberler

Galatasaray'da Suudi Arabistan'a Transfer Olan Garry Rodrigues Kimdir?

Güncelleme:

"Galatasaray" geçtiğimiz günler kanat oyuncusu Garry Rodrigues'e kendisine yen bir takım bulmasını istemişti. Garry Rodrigues yerine Suudi Arabistanlı takım "El ittihad"la transfer anlaşmasını yapan "Galatasaray" taraftarları şaşırttı. Peki, "El İttihad"ın yeni transferi Garry Rodrigues kimdir, kaç yaşındadır, aslen nerelidir?

Garry Rodrigues Kimdir?

GARRY RODRİGUES KİMDİR?

27 Kasım 1990'da Rotterdam, Hollanda'da doğan Garry Rodrigues, 14 yaşındayken futbola "Feyenoord " takımı ile başladı. 17 yaşında "Real SC" alt yapısında top koşturan Rodrigues, profesyonel futbola 2012 yılında "ADO Den Haag" isimli Hollandalı takım ile giriş yaptı. Henüz sahaya hiç çıkmamışken tecrube kazansın diye "FC Dordrecht"a kiralanan orta saha oyuncusu, 20 maçta 5 gol attı.

Garry Rodrigues Kimdir?

1 yıl sonra Bulgaristan'lı ekip "Levski Sofya"da da 1 sezon oynadı. Ertesi sezon İspanya'nın ikinci lig takımlarından "Elche CF"e geçiş yaptı. Bir sezon oynama kuralını burada da yıkamayan Rodrigues, 2015'te Yunanistan'ın "POAK" ekibinde forma giydi. 2 sezonun ardından 2017'de Türkiyeye gelerek "Galatasaray" ile anlaşan Rodrigues, Hollanda'da dünyaya gelmiş olmasına rağmen Yeşil Burun Adaları Milli takımında kendine yer buldu. 2013'ten beri bu takımın kadrosundadır.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Garry Rodrigues Galatasaray Feyenoord Hollanda Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title