Haberler

Gareth Bale, Manchester United'a Transfer Oluyor

Güncelleme:

Real Madrid, Manchester United'ın Gareth Bale için yaptığı 150 milyon poundluk teklifi kabul etti.

Kadrosunu Barcelona'nın eski kalecisi Victor Valdes'le güçlendiren Manchester United, Di Maria'dan sonra Real Madrid'den Gareth Bale'i de kadrosuna katmak üzere.

150 MİLYON POUND'LUK TEKLİF

İngiliz Metro Gazetesi'nin haberine göre; takıma iyi bir hücum oyuncusu katmak isteyen Louis van Gaal'in raporu doğrultusunda harekete geçen Manchester United, Real Madrid'in Galli yıldızı Gareth Bale için 150 milyon pound'luk teklif yaptı.

REAL YÖNETMİ ONAY VERDİ

Son dönemde oynanan kötü futboldan rahatsız olan Ancelotti'nin yapılan teklif sonrası Real Madrid yönetimine satış için onay verdiği öne sürüldü. Transferin sezon sonunda gerçekleşeceği konuşulurken, Real Madrid'in elde edeceği parayla önce Marco Reus'u ardından United'ın kalecisi De Gea'yı kadrosuna katması bekleniyor.

100 MİLYON EURO'YA GELMİŞTİ

Galli yıldız, 2013 yılında 100 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Real Madrid'e imza atarak dünya futbol tarihinin en pahalı futbolcusu unvanının sahibi oldu.

Hatırlanacağı gibi Manchester United, sezon başında Real Madrid'den Arjantinli Di Maria'yı transfer etmişti.



Kaynak: Haberler.Com / Spor

Manchester United Angel Di Maria Real Madrid Gareth Bale Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

makina:

Bunu çılgınlar gibi kutlamalıyız. Hadiiiiii :D

38
2
yanıtYanıtla
Kad1rMobil-IOS:

Ronaldinho gerisi boş

20
12
yanıtYanıtla
Paraya bak:

150 milyon paund mu? 200-250 milyon euro!!!. . vay anam vay. O parayla türkiyenin en iyi takımı kurulur 10 senede şampiyon olur aralıksız. .

19
2
yanıtYanıtla
Dogru AnalizMobil-ANDROID:

bu paraya c. Ronaldo bile satılır. bale nin çok büyük katkısı da yok. Barcelona da bi messi nin yada Real de c. ronaldonun yaptığı etkiyi yapması zor. sürati tekniği olsa da büyük bi yıldız degil. Chelsea şampiyon olur.

14
6
yanıtYanıtla
sermiyanMobil-ANDROID:

tamam henen sokaklara cıkıp kutlayalm bu haberi :))

18
2
yanıtYanıtla
şahin güngör:

bale atom mühendisimi, somaliyi satsan bu kadar edermi?hangi havayolu şirketi bu kadar zengin, anlaşılan birisi hesap makinesine fazla basmış

15
4
yanıtYanıtla
VatandaşmobilWeb@haberler.com:

bunlar kafayi siyirmiş

16
1
yanıtYanıtla
ÖMER:

350 milyon TL verilir mi bir oyuncuya galatasaray ve fenerbahçenin kadrosunun toplamı aşağı yukarı o kadar

14
2
yanıtYanıtla
2 PAC:

dünyada real madrid ten fazla manchester united taraftari var. en az 10 milyon bale formasi satarlar. Ayrica reklam geliri 5 sene dersen, yinede fazla geldi bana

1
6
yanıtYanıtla
İBRAHİM:

BARCELONA MESSİDEN - REAL MADRİD RONALDO DAN VAZGECMEYECEĞİ İÇİN MECBUREN BALE :) YILLIK 480 MİLYON EURO GELIRI VAR MANCHESTER IN . RONALDOYU ALSA HERKEZDE RONALDO FORMASI VARDIR :) SADECE BALE FORMASINI SATSA GENE ZARARI YOK :) HATTA KAR BİLE YAPAR. .

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title