Haberler

Gardiyanları Yaralayan Zanlı Tutuklandı

Hatay'ın İskenderun İlçesinde, E Tipi Kapalı Cezaevi'nde Görevli 2 Gardiyanı Silah ve Bıçakla Yaralayan Zanlı, Tutuklandı. Yaraladığı Gardiyanların Görevli Olduğu E Tipi Kapalı Cezaevi'ne Gönderilen Zanlı, Cumhuriyet Başsavcısı'nın Talimatıyla Bir Başka Cezaevine Nakledilmek Üzere Asayiş Büro Amirliği'ne Götürüldü.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, E Tipi Kapalı Cezaevi'nde görevli 2 gardiyanı silah ve bıçakla yaralayan zanlı, tutuklandı. Yaraladığı gardiyanların görevli olduğu E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderilen zanlı, Cumhuriyet Başsavcısı'nın talimatıyla bir başka cezaevine nakledilmek üzere Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Çay Mahallesi'nde İskenderun E Tipi Kapalı Cezaevi'nde görev yapan başgardiyan Şakir Gülde'yi (52) bıçakla, gardiyan Mehmet Arıcıyı da hastane önünde silahla yaralayan S.A.B. (19), sorgusu tamamlandıktan sonra geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Zanlı, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak, yaraladığı gardiyanların görevli olduğu cezaevine gönderilmek istendi. Zanlı, daha sonra Cumhuriyet Başsavcısı'nın talimatıyla Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. S.A.B.'nin, güvenlik gerekçesiyle bir başka cezaevine nakledileceği öğrenildi.

(AS-MT-RO-RO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title