Haberler

Garcia'nın Favorisi Fenerbahçe

Lille Teknik Direktörü Rudi Garcia, Rövanş Maçında Favorisinin Fenerbahçe Olduğunu Söyledi.

Lille Teknik Direktörü Rudi Garcia, yarın UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanşında yapacakları maçın favorisinin Fenerbahçe olduğunu söyledi.

Garcia, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, maçla ilgili soruları yanıtladı. İlk maçın sonunda yaptığı açıklamada, İstanbul'daki rövanşta mutlaka bir gol bulmaları gerektiğini ifade ettiğini hatırlatan Garcia, ''Sahaya çıkıp ofansif oyunumuzu sergilemeye çalışacağız. Hem Fenerbahçe'ye, hem taraftarına büyük saygımız var. Favori olarak Fenerbahçe'yi görüyorum. Favori onlar, ancak biz de 3. turda olmak için elimizden geleni yapıp, bir gol bulmaya çalışacağız'' dedi.

Sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle taktik anlayışlarında, oyunun gidişatına göre değişiklikler yapabileceğini kaydeden Garcia, ''Bu seçenekleri değerlendireceğim. 2 cezalı, 3 sakat oyuncumuz var'' diye konuştu..

Sakatlıklarla ilgili bir soruya da Garcia, ''Şubat ayının sonlarındayız. 38 maç oynadık. Sezon uzun, ama 2010 yılının başında bu konuda açıklama yapmıştım. Oyuncuları korumak gerektiğini söylemiştim. Sonuçta sakatlık şans eseri oluşan bir olay. Biz de bu konuda şanssızız'' yanıtını verdi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title