Haberler

Garanti, Nba Türkiye Etkinliklerine Sponsor

Garanti Bankası'nın, basketbola verdiği destek kapsamında, Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA'in iki yıl boyunca Türkiye'de yapacağı etkinliklerin ana sponsoru olduğu açıklandı. Garanti Bankası'nın, işbirliği çerçevesinde ilk olarak, Türkiye'de gençlerin basketbol becerilerini sergileyecekleri "NBA Skills Challenge"ın ana sponsorluğunu üstlendiği ve işbirliği kapsamında ayrıca, basketbol sahasına dönüştürülen TIR'larla Türkiye'nin İstanbul dahil çeşitli illerinde sokak etkinlikleri düzenleneceği bildirildi.

-"GARANTİ BASKETBOLU SEVİYOR"-

Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, sponsorluğun açıklandığı basın toplantısındaki konuşmasında, Garanti olarak basketbolu çok sevdiklerini,basketbolla ilişkilerinin sadece milli takımları desteklemekle sınırlı olmadığını belirterek "NBA yöneticileri, ülkemizde planladıkları etkinlikler için bizimle görüşmeye geldiklerinde, açıkçası çok heyecanlandık. Bu projelere destek vermeyi gözümüz kapalı kabul ettik. Gençlerimizi basketbolla dopdolu günler bekliyor. Hep birlikte, Türkiye'yi bir basketbol ülkesi haline getireceğimize yürekten inanıyorum" dedi.

-NBA: ETKİNLİKLER HAYRANLARIMIZI MUTLU EDECEK-

NBA Avrupa Pazarlama Ortaklıkları ve İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Sophie Goldschmidt ise "Türkiye'nin önde gelen bankalarından Garanti'nin, eğlenceli ve heyecan verici NBA etkinliklerini Türkiye'ye getirmemiz için en ideal iş ortağı olduğunu düşünüyoruz. Türkiye basketbolda derin ve köklü bir tarihe sahip. Bu nedenle, Türkiye'deki sporseverler basketbola büyük ilgi gösteriyor. Garanti Bankası'nın desteğiyle, Türkiye'deki NBA hayranlarını mutlu edecek etkinlikleri hayata geçireceğimize inanıyoruz." dedi.(ANKA)

NÇ/ZG

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title