Haberler

Garanti'den Dünya Kadınlar Günü Hediyesi Aynalı Bonus Card

Garanti Bankası, Dünya Kadınlar Günü'nde Kadınlara Hediye Olarak Tasarladığı Üzerinde "Ayna" Bulunan Yeni Bonus Card'ı Hizmete Sundu. Aynalı Bonus Card Sayesinde Kadınlar Sadece Alış Verişleri Sırasında Değil Artık Makyaj Yaparken de Kredi Kartlarını Kullanabilecek. Aynalı Bonus'a 8 Nisan Tarihine Kadar Başvuranlar Nisan Ayında Yaptıkları Giyim, Kozmetik, Bakım ve Kuaför Harcamaları İçin Yüzd...

Garanti Bankası, Dünya Kadınlar Günü'nde kadınlara hediye olarak tasarladığı üzerinde "ayna" bulunan yeni Bonus Card'ı hizmete sundu. Aynalı Bonus Card sayesinde kadınlar sadece alış verişleri sırasında değil artık makyaj yaparken de kredi kartlarını kullanabilecek. Aynalı Bonus'a 8 Nisan tarihine kadar başvuranlar Nisan ayında yaptıkları giyim, kozmetik, bakım ve kuaför harcamaları için yüzde 5 nakit geri ödemesi kazanacak.

Garanti Ödeme Sistemleri Kart Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge, Aynalı Bonus Card'ı, kadınların her geçen gün artan harcama ve karar verme gücünü göz önüne alarak onlara hitap eden bir kart sunabilmek amacı ile tasarladıklarını söyledi. Kredi kartını sadece ödeme sistemi olarak değil hayatlarının her aşamasında kullanabileceği bir araç olarak konumlandırmayı hedeflediklerini anlatan Bilge, şöyle konuştu: "Bu amaçla, Garanti Bankası olarak dünya ve Türkiye'deki moda ve trendleri yakından izliyor, bunları müşterilerimizin tercihleri doğrultusunda ürünlerimize yansıtıyoruz. Bu anlayış doğrultusunda çıkarttığımız Türkiye'nin ilk şeffaf ve üç köşeli kartı Bonus Şeffaf'dan sonra şimdi de Aynalı Bonus'u müşterilerimize sunuyoruz."

Aynalı Bonus Card, www.garanti.com.tr, 444 0 333 Garanti Telefon Bankacılığı, Garanti Bankası şubeleri ve üye iş yerlerindeki başvuru formları doldurularak alınabilecek. Mevcut Bonus kullanıcıları ise belli bir ücret karşılığında kendilerine "aynalı" kart gönderilmesini talep edebilecek. Aynalı Bonus'un Plus ve Premium çeşitleri de olacak.

(LK-ERÖ-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title