Haberler

Gap İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil Gto'yu Ziyaret Etti

Başbakanlık Gap Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Görevine Atanan Sadrettin Karahocagil, Bölge İllerine Düzenlediği Tanışma Gezileri Kapsamında, Gaziantep Ticaret Odası'nı (Gto) Ziyaret Ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan ile Görüş Alışverişinde Bulundu.

Başbakanlık GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı görevine atanan Sadrettin Karahocagil, bölge illerine düzenlediği tanışma gezileri kapsamında, Gaziantep Ticaret Odası'nı (GTO) ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan ile görüş alışverişinde bulundu.

Karahocagil, ziyarette yaptığı konuşmasında, GAP İdaresi olarak bölgedeki tüm kurum ve kuruluşlarla birlik beraberlik içerisinde çalışma arzusunda olduklarını söyledi. Karahocagil, "Ziyaretimizin asıl amacı, bundan sonraki dönemde birlikte yürüteceğimiz çalışmalara alt yapı hazırlamaya yönelik bir adım atmak. Tabi ki, sizlerin bilgi ve tecrübelerinizden faydalanma arzusundayız. Eylem Planı'nın uygulaması sırasında sizlerle birlikte ortak çalışmalara imza atacağız. Hepimizin ortak amacı, GAP'ı başarı ile yürütmek ve bölgeyi kalkındırmak. Bunun için yapılması gereken neyse yapılacak ve nasıl hareket edilmesi gerekiyorsa öyle hareket edilecektir" dedi.

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cahit Nakıboğlu'nun da hazır bulunduğu ziyarette konuşan GTO Başkanı Mehmet Aslan ise, oda olarak GAP ile ilgili yürütülecek her türlü çalışmaya destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Aslan, Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanan GAP Eylem Planı çerçevesinde bölgede olumlu çalışmalar yürütüleceğine yürekten inandıklarını söyledi. Aslan, bu kapsamda çalışmalar yürütülürken GAP İdaresi'nin yetkilerinin arttırılmasının çalışmaları daha verimli hale getireceğini ifade ederek, şunları söyledi: "Geçmişte GAP Projesi enerji ve sulama projesi olarak değerlendiriliyordu. Ancak, GAP'a yönelik son açıklanan eylem planındaki yaklaşım bizleri hem umutlandırdı hem de mutlu etti. GAP'ın sadece bir sulama ve enerji projesi olarak değil, bölgenin her anlamda kalkınmasına olanak sağlayacak entegre bir bakış açısıyla değerlendirilmesi umut ve heyecan verici. Bu proje, sadece Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimiz için değil, bölge ülkeleri ve dünya için de önemli bir proje. Bana göre, Türkiye'nin içinde bulunduğu darboğazdan çıkışını sağlayacak önemli projelerin en başında gelmekte. Bu projenin vereceği olumlu sonuçlardan herkes payına düşeni fazlasıyla alacaktır. Bu nedenle biz bu projenin başarı ile tamamlanmasını yürekten istiyoruz ve bu anlamda yürütülecek her türlü çalışmaya destek vermeye hazırız." (TB-TB-Y) 30.06.2008 19:13 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title