Haberler

Gap Gazeteciler Birliği Nisan Ayı Genel Toplantısı

Gap Gazeteciler Birliği 2008 Yılı Nisan Ayı Genel Toplantısı, Şanlıurfa'da Yapıldı.

GAP Gazeteciler Birliği 2008 yılı Nisan ayı genel toplantısı, Şanlıurfa'da yapıldı.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynal Abidin Kıymaz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Nevzat Bayhan, Bahçeşehir Üniversitesi Medeniyet Araştırmaları Merkezi Başkanı Prof. Dr. Bekir Karlığa, Vakit Gazetesi köşe yazarı gazeteci-yazar Hüseyin Öztürk ile İstanbul, Şanlıurfa, Adıyaman, Gaziantep, Kahramanmaraş, Diyarbakır, illerinde görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarının yanı sıra GAP Gazeteciler Birliği Yönetim Kurulu ve üyeleri katıldı. Açılış konuşmalarında gündeme ilişkin öneri ve tekliflerin dile getirildiği toplantıda, dünyada basın-medya alanında meydana gelen gelişmeler ile yerel basının günümüzdeki işleyişi değerlendirildi.

Toplantıda ayrıca, Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi ile Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi arasında raylı sistem yapılması için Adıyaman ve Şanlıurfa milletvekillerine gönderilmek üzere imza toplandı.

(MY-SMR-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title