Haberler

'Gangnam' Değil 'Avşar' Style

Güncelleme:

Tüm dünyayı kasıp kavuran "Gangnam Style" çılgınlığı Türk ünlüleri etkisi altına almaya devam ediyor.

İlginç bir şekilde dünyayı kuşatmaya devam eden Gangnam Style şarkısı, Türkiye'de de her yerde insanların karşısına çıkmaya devam ediyor.

Yolda, radyoda, televizyonda her yerde çalınan Gangnam Style şarkısı, geçtiğimiz gece Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptığı Yetenek Sizsiniz programına da damga vurdu.

Hülya Avşar ile Alp Kırşan bu sefer yarışmacı olarak jüri üyeleri Acun Ilıcalı ve Sergen Yalçın'ın karşısına çıktılar ve bu kahkaha dolu anlarda ikili performanslarını sergiledi.

Tüm dünyayı kasıp kavuran "Gangnam Style" çılgınlığı Türk ünlüleri etkisi altına almaya devam ediyor. Atilla Taş, Beyazıt Öztürk, Esra Erol ve Saba Tümer'in ardından şimdi de Hülya Avşar ve Alp Kırşan "Gangnam Style" dansı yaptı.

Star Tv ekranlarında yayınlanan "Yetenek Sizsiniz Türkiye" de bu hafta Hülya Avşar ve Alp Kırşan jürinin karşısına yarışmacı çıktı. Hülya Avşar ile Alp Kırşan'ın yaptığı Gangham Style dansı seyircileri ve jüriyi gülmekten kırıp geçirirken, Zehra Avşar da annesinin performansını seyirciler arasında izledi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Hülya Avşar Alp Kırşan Türkiye Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title