Haberler
Güncelleme:

Öldürülen Gamze'nin acılı ailesi: Kanlı taytını çıkarıp makineye atmışlar, üstüne sigara içmişler

Isparta'da geçen ay sevgilisi Hasan Bölüm tarafından göğsünden bıçaklanarak öldürülen Gamze Esgicioğlu'nun ailesi, olayın soğukkanlı bir cinayet olduğunu iddia etti. Bölüm'ün kızlarını bıçakladıktan sonra öylece bıraktığını iddia eden acılı aile "Kızımızın kanlı taytını çıkarıp makineye atmışlar, üstüne bir de sigara içmişler" ifadelerinde bulundu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (23)

adil:

Kızına öğretmen gerekenleri öğretmezsen çok ağlarsın 2 dünyasını da yaktın suçlu sensin annesi olacak kadın.

9
30
yanıtYanıtla
..:

Neden bu kadar kötüsünüz kendi evladınız olmayacak mı sanıyosunuz? Yapmayın büyük konuştunuz yerden sınanırsınız Allah hic kimseyi böyle bi duruma düşürmesin inşallah

yanıt13
yanıt2
XX:

Evet gerçekten insanlar çocuk yapıyorlarsa onların eğitim ve yetiştirme nafaka sorumlularını almaları gerekmektedir. İş işten geçmeden önce düşünmek zorundayız. Yoksa çocuk yapmak bir marifet değil. Interessant olan da herkes başkasını suçluyor devlet suçlu komşu suçlu arkadaş suçlu yahu biz çocuğumuza zaman ayırıp onunla problemlerini beraber çözmeye çalışalım .

yanıt3
yanıt2
Adil:

Anne baba ne yapsın devletin cezasızlık politikası öldürüyor. . . . Tabi benim bu sana olan cevabım yayınlanmayacak biliyorum. . . . ve bu yüzden sen ve bu medya siteleri de devlet kadar suçludur. . . .

yanıt1
yanıt1
Serkan karakose:

Öyle şey olmaz kimse kimseye böyle diyemez sen böyle başkalarına diyorsunda.kendi başına gelse Allah korusun ne yapabilirsin

yanıt0
yanıt0
ömer turan:

iyide anne baba kızınız mezun olmuş niçin yanınızda değil. işe falan girmemiş çalışmıyor ama başka yerde nasıl yaşayabiliyor ne yapıyor ne ediyor diye düşünmediniz mi. hergün araması önemli değil ki. bu kız ne yiyor ne içiyor diye düşünmüyormusunuz. aile olarak bir sorumluluğunuz var. kıza sahip olmanız lazım.

25
7
yanıtYanıtla
Hamdi:

Maalesef çocuk yapıp sokağa salmak moda oldu. Sizin söylediğiniz doğruları söylemek gericilik olarak algılanıyor. Kız veya erkek çocuğu fark etmez bunlar ne yiyor ne içiyor kimin ile geziyor insan merak etmez mi bir evebeyn olarak. Kimi uyuşturucu kullanan sapığı gidiyor kimi suç makinesi olan zombiye. Çok acı olaylar.

yanıt1
yanıt0
DOĞRUCU:

Anneler ve babalar evlatlarınıza sahip çıkın kimlerle oturup kalkıyor kimlerle arkadaşlık ediyor dikkat edin

27
4
yanıtYanıtla
VAY BEEEEE:

Ne olursa olsun bu cinayetler durdurulmalı. Günde kaç cinayet işleniyor Meksika yı geçtik. Kültürümüzde olmayan avrupa yaşantısına özenmek hep kötü sonuçlarla sonlanıyor.

8
12
yanıtYanıtla
Sümsuklu:

Kültürümüzde olmayan ARAPLASMA yuzunden kadinların degeri yook.

yanıt3
yanıt3
VAY BEEEEE:

Sümuklu ben müslüman gözü ile bakıyorum kadınlar birer emanettir. Onların erkeklerin üzerinde hakları vardır. Birileri kendi uydurdukları bağnaz insan fıtratına dahi uymayan bahanelerle kadın cinayetini işliyorsa o bireye aittir. Kimse şunu yuturmasın kadın zina yaparsa namus için öldürülüyor erkek yok o yapabilir kim diyor nerede yazıyor? Kimse kendi başına din adına cinayet işleyip İslamı suçlayamaz. Kastettiğiniz arap kültürü modern ebu cahillerin islam düşmanlığı takıntısından kurtulun.

yanıt3
yanıt1
COŞKUN:

Sen zaten kadın emanettir falan diye başladınmı direk kadını aciz korunmaya muhtaç bir şablona sokuyorsun ve bu düşünce ile büyüyen erkeklerde kadına her turlu dayatmayı mezalimi yapıyor kadın da bir bireydir kimsenin korumasına falan ihtiyacı yoktur bu erkeklerin kendilerine biçtiği bir ro, haa ben seni korurum sen de bana tabi olacaksın zaten kadın cinayetlerinin çoğunda erkeğe itaat etmemesi ve onun isteklerini yerine getirmemesi yatar ne gözü ile bakarsan bak asıl olan realitedir

yanıt1
yanıt2
Vatandaş:

Allah rahmet eylesin esas içimizi yakan bu gibi psikopat katillerin hak ettiği gereken cezayı almayışı

16
1
yanıtYanıtla
ha:

siz bu dünyada uydurun hikayeleri bakalım II. part diğer taraf

11
2
yanıtYanıtla
Hasim:

Cok cicili bicili bir kizmis. Cok yazik olmus. Böyle serselilerle arkadasilik yapmis. Bunlar kiskancligin ne oldugunu bilmeyen geri zekalilar. Baska dencek bir sey yok

9
2
yanıtYanıtla
Kamuoyu:

Cani pislik. Yalanlarla kurtulmaya çalışıyor. Ölmek üzere olan bir insan iyiyim demez. Durumunun kötü olduğunu bilir. Karşı komşu daha mantıklı konuşmuş.

10
1
yanıtYanıtla
ahmet:

göğsünden bıçaklanan insan ambulans istemiyorum iyiyim der mi???

11
0
yanıtYanıtla
işaretler:

Anneler ve babalar, evlatlarınıza sahip cıkın

9
1
yanıtYanıtla
COŞKUN:

Bu kızlar gerçekten bi alem mısır koçanı gibi çocuklarla sevgili falan oluyorlar ya hiç akıl yokmu sizde hiç gelişmiyomusunuz brakın bu maceracılığı ölçüyü kaırmayın kendiniz zaten cahilsiniz erkek çocukların olgunlaşması 25-30 da anca bir miktar olur yazık ölmeseniz bile bir suru çile çekiyosunuz

9
1
yanıtYanıtla
Kamuoyu:

Evet, bir erkek 35 yaş ve üzerinde dünyayı yeni yeni kavrıyor.

yanıt3
yanıt0
orda ne gezıyor arkdas:

koyunu kurtun onune atmayın ! bıraz sahıp cıkın kızlarda kendılerıne sahıp cıkmalılar. karsısında kı herkese guvenmemelıler. gıttıgı yerı haber vermelıler tek gıtmememlıler. akraban dahı olsa. . .

8
1
yanıtYanıtla
Fenerbahçe:

Türkiye yi bu duruma getirenler cehennem ateşinde yansın nikahsız yaşam sevgili nedir

5
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

bu gerizekalı panik yapmış yada yalan söylüyor insan balon değil öyle hemen ölsün

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title