Haberler

    GamesCom 2020, En Azından Dijital Olarak Düzenlenecek

    Bu yılın E3 fuarının geleneksel formatı, bildiğiniz üzere COVID-19 tehdidi nedeniyle iptal edilmişti. ESA şu sıralarda oyun sektörüyle ilgili yeni duyuruları ve güncel haberleri oyunculara ulaştırabilmek için çevrimiçi deneyim sağlamanın yollarını araştırıyor.

    Bu yılın E3 fuarının geleneksel formatı, bildiğiniz üzere COVID-19 tehdidi nedeniyle iptal edilmişti. ESA şu sıralarda oyun sektörüyle ilgili yeni duyuruları ve güncel haberleri oyunculara ulaştırabilmek için çevrimiçi deneyim sağlamanın yollarını araştırıyor. Hal böyle olunca, gözler elbette yılın bir diğer büyük oyun fuarı olan GamesCom cephesine de döndü.

    Şu an için GamesCom 2020 hazırlıkları tam gaz devam ediyor ama olası bir iptal durumu da göz önünde bulunduruluyor. Yayınlanan yeni bildiriye bakılırsa, fuar erteleme olmaksızın 25 - 29 Ağustos 2020 tarihleri arasında düzenlenecek. Geride bir B planı da var.

    Koelnmesse ve Alman sektör ortağı Game tarafından yayınlanan bildiride COVID-19 salgınının yayılması karşısında geleneksel bir GamesCom 2020 fuarının henüz belli olmadığına işaret edildi.

    Söylenene göre iki kuruluş Mayıs ayının ortasında duruma dair bir değerlendirme yapacak ve Ağustos ayında Köln şehrindeki yerinde düzenlenip düzenlenmeyeceğine karar verecekmiş. Eğer geleneksel olarak düzenlenmesinde bir sakınca görülmezse, ziyaretçilerin sağlığının hiçbir şekilde tehlikede olmaması için yapılması gereken değişikliklere ilişkin daha fazla bilgi sunulacakmış.

    Ancak her ne olursa olsun, GamesCom 2020 fuarının ertelenmeyeceği ve Mayıs ayındaki değerlendirmenin sonucunda geleneksel bir fuarın olumsuz durumlara yol açacağına karar verilse bile en azından dijital olarak düzenleneceği söyleniyor.

    "Korona krizinden dolayı tüm dijital formatları tam gaz genişletiyoruz. Böylece GamesCom 2020, her halükarda en azından dijital olarak gerçekleşecek." yorumunda bulundu Game Pazarlama Yöneticisi Felix Falk ve devam etti: "Halihazırda dünya genelindeki milyonlarca GamesCom hayranına ulaştık... Artık dijital stratejimizi daha fazla genişletmemiz gerekiyor."

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title