Haberler

Gamek'te Sertifika Sevinci

Gazi Belediyesi Gazi Meslek Edindirme Kursları (Gamek) Kapsamında Bilgisayar İşletmenliği Eğitimi Alan 180 Kursiyer Sertifikalarını Aldı.

Gazi Belediyesi Gazi Meslek Edindirme Kursları (GAMEK) kapsamında bilgisayar işletmenliği eğitimi alan 180 kursiyer sertifikalarını aldı.

GAMEK Bilgisayar İşletmenliği Kursu'nu başarıyla tamamlayan 180 kursiyerin sertifikaları düzenlenen bir törenle verildi. Gazi Belediyesi Koordinasyon Merkezi'nde yapılan sertifika törenine Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sabahattin Göktürk, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil İbrahim Kılıç, İlyasköy Türkiş İlköğretim Okulu Müdürü Saffan Bölükbaşı, Gazi Belediyesi Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşma yapan Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, "Samsun'da hatta Karadeniz'de örnek proje olan GAMEK projesi kapsamı içerisinde verilen kurslarımızdan birinin daha sertifika töreninde bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum" dedi.

Türkiye genelinde ses getiren bir marka haline gelen Gazi Meslek Edindirme Kursları ile amaçlarının gençlerin meslek sahibi olmalarını sağlayacak, yaşamını kolaylaştıracak, önlerini açacak ve onlara iş konusunda yardımcı olacak eğitimi vermek olduğunu belirten Başkan Kaldırım, "Bugüne kadar GAMEK kursları kapsamında 3 bine yakın vatandaşımız eğitim alarak mezun oldu ve bunların içinden bin 200 kişi istihdama katıldı. Buradan mezun olan arkadaşlarımızın iş bulup çalıştığını görünce mutlu oluyoruz. Yaptığımız işin çok doğru ve hedefimize uygun bir iş olduğunun bilinciyle bunun sevincini yaşıyoruz" diye konuştu.

Daha sonra, bilgisayar İşletmenliği kursunu başarıyla tamamlayan 180 kursiyere törenle sertifikaları verildi.

(SAM-SA) 19.06.2008 18:08 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title