Haberler

Gamek El’in Anlattığı Hikâyeler Sergisi Açıldı

Güncelleme:

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat Ve Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK) Tarafından Düzenlenen "El'in Anlattığı Hikayeler Yıl Sonu Sergisi"Ni Açıldı.

Gaziantep büyükşehir belediyesi sanat ve meslek eğitimi kursları (gamek) tarafından düzenlenen "el'in anlattığı hikayeler yıl sonu sergisi"ni açıldı.

Sanko Park AVM'de düzenlenen sergi açılışına Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Gaziantep'e gelen Romanya'nın Ankara Büyükelçisi İon Pascu, Şahinbey Kaymakamı Mehmet Taşdöğen, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin'in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Güzelbey; 10 Binlerce Vatandaşımıza Meslek Yolunu Açtık

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak Kültür ve sanat alanında birçok etkinliğe imza attıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, "Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi (GAMEK) kurslarında binlerce on binlerce vatandaşımızı meslek sahibi yaptık. Bugün de bu meslek dallarının yılsonu sergisini yapıyoruz.

Amacımız kursiyerlerimizin yıl içinde yaptıkları eserlerin yılsonunda sergilenmesidir. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bu kursları alan değerli kursiyerlerimize ve bu eğitimleri veren eğitici arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Bugün açacağımız sergide binlerce kursiyerimizin el emeği göz nuru ürünleri yer almaktadır. Bu el emeği göz nuru sergide caba gösteren tüm kursiyerleri tebrik ediyor, GAMEK yöneticilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK) kursiyerleri tarafından hazırlanan Ev Mefruşatı, Makine Nakışı, El Nakışı, Kurdela Nakışı, Tezhip Sanatı, Hüsn-ü Hat Sanatı, Ebru Sanatı, Minyatür Sanatı, Resim, Stilistlik, Takı Tasarımı, Ahşap Boyama, Cam Boyama ve Mozaik ürünlerinden oluşan sergi davetliler tarafından büyük ilgi gördü.

Sergi 02-10 Haziran 2011 tarihleri arasında Sanko Park 3.katta vatandaşların ziyaretine açık olacaktır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

title