Haberler

Yeni Call of Duty oyunlarının online modu sızdırıldı!

Güncelleme:

Call of Duty, son yıllarda tek oyunculu hikaye modundan ziyade online deneyime odaklanmış durumda. Bu yüzden bu oyunlarla ilgili en çarpıcı nokta çok oyunculu kısım oluyor. Zaten serinin son oyunlarında tek oyunculu kısmın zayıf ve kısa olduğunu birkaç defa gördük. Geçen yıl çıkış yapan Cold War, bunun en iyi örneklerinden bir tanesi.

Sızdırılan bir görüntü, 2024 yılında çıkması beklenen Call of Duty oyunundan ve yakın zamanda duyurulan Modern Warfare 2'den harita görüntülerini sızdırıyor. Haritalarla ilgili fazla bilgi olmasa da ekran görüntüleri sayesinde neye benzeyecekleri hakkında fikir sahibi olabiliyoruz.

YENİ GÖRÜNTÜLER, ONLINE CALL OF DUTY HARİTALARINI GÖSTERİYOR

Twitter'da 'orange man' adlı kullanıcı tarafından paylaşılan görseller, Modern Warfare 2 ve 2024'de çıkacak ismi belirsiz CoD oyununa ait. Toplamda üç haritanın sızdırıldığını görüyoruz, bunladan iki tanesi 2024 oyununa aitken bir tanesi ise yakın zamanda tanışacağımız Modern Warfare 2'ye ait. Bu görüntüler, haritaların 'yükleniyor' aşamasındaki arkaplanlar olduğu için her haritanın görüntüsüne ulaşmak mümkün olmamış. Paylaşımı yapan kullanıcı, haritalar için daha fazla yüklenme ekranı tasarlandığında onları da paylaşacağını ekliyor.

Bir yarış pistinde geçecek gibi görünen Grandprime'ı Modern Warfare'de göreceğiz. Aşağıdaki haritalar ise 2024 oyunundan:

28 Ekim'de çıkacak olan yeni Modern Warfare 2, tanıdığımız bir hikayeyle beraber online modunu da öne çıkaracak. Aslında orijinal oyunun da online modu epey eğlenceliydi, ancak zaman geçtikçe günümüz standartlarıyla uyuşmayı başaramadı. Yeni göreceğimiz oyunun bu konudaki uyuşmazlıkları çözerek tekrar eğlenceli bir deneyimi bize sunmasını bekliyoruz.

Oyunun sistem gereksinimleri resmi olarak açıklanmamış olsa da söylentileri baz alarak şu özelliklerin gerekeceğini söyleyebiliriz:

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit
  • İşlemci: Intel Core i5 8400 veya AMD Ryzen 3 3300X
  • Grafikler: Nvidia GeForce 1060 3GB veya AMD Radeon RX 580 4GB
  • Bellek: 12 GB RAM
  • Depolama: 175 GB
  • DirectX 12 Uyumlu Grafik Kartı

Sizlerin yakında gelecek olan Call of Duty oyunlarının online modlarından beklentileri neler?

Kaynak: Shiftdelete / Gamegar

Advanced Micro Devices Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title