Haberler

    Valorant Challengers EMEA Playoff'ları ateşli geçecek!

    Güncelleme:

    Geçtiğimiz günlerde oynanan Valorant Challengers EMEA Playoff'ları ülkemiz esporu adına bir dönüm noktası oldu.

    Bu playofflara ise ülkemizden 3 temsilci katıldı. Bu takımlar sırasıyla BBL Esports, Futbolist ve Oxygen Esports oldu. Ancak temsilcilerimizin oynadığı maçlar ise espor severleri pek de tatmin etmedi.

    Valorant Challengers EMEA Playoff'ları başlıyor!

    Turnuvanın ilk maçı FPX - Gambit arasında gerçekleşti. Seçilen haritalar sırasıyla Icebox ve Split oldu. Icebox haritasının saldıranlar tarafına 8-4 geride giren FPX, ikinci bölümde mükemmel bir geri dönüş yaparak 13-11 galip geldi. Split haritasında da FPX saldıranlar tarafını etkili oynayan taraf oldu ve 13-9 galip gelerek seriyi 2-0 bitirdi.

    Turnuvanın bir diğer maçı ise temsilcimiz BBL Esports - Team Liquid arasında oynandı. Maçın ilk haritası Haven olarak belirlendi. BBL Esports bu haritayı ağır bir fark atarak 13-6 kazandı. Maçın kahramanı ise 33 öldürme skoruyla Batuhan "russ" Malgaç oldu. İkinci harita Ascent'i kazanan Team Liquid, maçı üçüncü haritaya taşıdı. Üçüncü harita Bind'ı da kaybeden BBL, maçı 2-1 kaybederek Lower Bracket' düştü.

    İkinci güne geldiğimizde ise bir diğer temsilcimiz Oxygen Esports - Fnatic maçı oyanandı. Bu maçta da üzülerek belirtmek istiyoruz ki Fnatic, temsilcimiz üzerinde büyük bir baskı kurarak maçı 2-0 kazandı. Böylelikle ikinci temsilcimiz de Lower Bracket'a düşmüş oldu.

    İkinci günün ikinci maçında ise son temsilcimiz Futbolist - Guild karşılaşması oynandı. Aynı şekilde bu maçta da Guild oyuncusu Leo, Futbolist üzerinde büyük bir baskı kurarak maçta adından sıkça söz ettirdi. Futbolist maçları sırasıyla 13-6 ve 13-9 kaybederek Lower Bracket'a düştü.

    Tüm Türk takımlarının Lower Bracket'a düşmesiyle espor severler büyük bir üzüntü duydular. Bunun yanı sıra takımları eleştiren taraftarlar bazen çok ileri gitseler de organizasyonlar morallerini yüksek tutmaya çalıştılar. Çünkü sırada Lower Bracket maçları vardı ve temsilcilerimiz buradan devam edip İzlanda bileti alabilirlerdi.

    Sıra Lower Bracket maçlarına geldi çattı. İlk Lower Bracket'a düşen takımımız BBL Esports - Gambit ile eşleşti. Temsilcimiz ne yazık ki bu seriyi de 2-0 kaybederek İzlanda'ya gitme hakkını kaybetti. Turnuvadan elenen BBL Esports büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Ancak organizasyon diğer Türk takımlarını desteklemekten geri kalmadı.

    Ve son Lower Bracket maçına gelindi. İki temsilcimiz de birbirleriyle karşılaşmak zorunda kaldı. Günün karşılaşması bir Türk Derbisi'idi. Oxygen Esports - Futbolist maçından gülerek ayrılan taraf 2-0'lık galibiyetle Oxygen Esports oldu ve Lower Bracket Round 2'ye kalma hakkını elde etti.

    Günün maçlarına saatler kala!

    Round 2 maçları ise bugün akşam saat 18.00'de başlayacak. Karşılaşmalar sırasıyla FPX - Liquid ve Fnatic - Guild arasında olacak. İlk maçın kaybedeni Gambit ile oynarken ikinci maçın kaybedeni ise temislcimiz Oxygen Esports ile oynayacak. Kaybeden takımların maçları ise bir gün sonra yani yarın saat 18.00'de başlayacak.

    Turnuvanın yayınını Valorant Esports TR Twitch kanalı üzerinden izleyebilirsiniz. Yayına hızlıca gitmek için tıklamanız yeterli.

    Temsilcimiz Oxygen Esports'a şimdiden başarılar diliyoruz, vurduğunuz HS olsun!

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    valorant Haberler

    Bakmadan Geçme

    Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title