Haberler

Valorant 5. Bölüm 2. Kısım'daki yenilikler neler?

Güncelleme:

Riot Games'in oynaması ücretsiz popüler FPS oyunu Valorant'ta 5. Bölümün ilk kısmı sona erdi. Valorant 5. Bölüm 2. Kısım'ın başlamasının ardından gelen yenilikler neler? Valorant 5. Bölüm 2. Kısım ne zaman başlayacak? Detayları haberimizde…

Valorant'ın 5. Bölüm 2. Kısımı ile yeni Battle Pass, sınırlı sürüm Champions kaplama seti ve yeni Etkinlik Bileti'yle kupadan ganimetleri toplayabilirsiniz. Peki, Valorant 5. Bölüm 2. Kısım'ın başlamasının ardından gelen yenilikler neler? Valorant 5. Bölüm 2. Kısım ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

VALORANT 5. BÖLÜM 2. KISIM SAVAŞ BİLETİ

Champions için heyecanlı olduğumuz çok mu belli oluyor? Temayı devam ettirmek adına, 2. Kısım Savaş Bileti'nin konusu mitler ve efsaneler. Yani torunlarınız Yama 55.02'de oynarken onlara anlatacağınız türden şeyler. Koleksiyonun içinde Ebedi Sheriff, Birbirini Gösteren Cypher oyuncu kartı ve Büyülü Sinekkuşu silah uğuru bulunuyor.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

2. Kısım Seçkin Savaş Bileti'ni alarak Obsidiyen ve Ebedi Vandal kaplamaları, Kehkehkeh spreyi, Tilki Maskesi silah uğuru ve çok daha fazlasına 23 Ağustos'ta sahip olabilirsiniz.

VALORANT CHAMPIONS 2022 KAPLAMA SETİ

Skor aldıkça evrimleşen ekipmanlarla şampiyon gibi oynayın. Skor yoksa şampiyonluk haresi de yok. Champions temalı Phantom her 5 skorda bir (en fazla 25) evrimleşiyor, kelebek bıçağınsa kendine has birkaç özelliği var (tabii skorları toplamayı başarabilirsen).

Ayrıca, 23 Ağustos ve 21 Eylül tarihleri arasında Champions 2022 Koleksiyonu'ndan elde edilen net gelirin %50'si katılımcı takımlara paylaştırılacak. Bir oyuncu kartı, silah uğuru ve sprey de içeren bu paket kısa süre içerisinde satıştan kalkacak ve bir daha Rotasyon Mağazası'na veya Gece.Pazarı'na gelmeyecek.

VALORANT CHAMPIONS 2022 GANİMETLERİ

  • Champions 2022 Jett Farkı Spreyi
  • "Oyuncu" Unvanı
  • 10 Radyanit
  • Champions 2022 GÜZEL! Oyuncu Kartı
  • "Patates" Unvanı
  • 10 Radyanit
  • Champions 2022 Kep Şapka Uğuru
Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Valorant Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title