Haberler

Turkcell, Gameventure projesi ile kendi oyununuzu kendiniz yaratabileceksiniz

Güncelleme:

Turkcell, Türkiye'deki oyun pazarının gelişimini sağlamak amacıyla Gameventure projesini hayata geçirdi. Program kapsamında bulunan yerli oyun yazılımcılarına büyük destek sağlanacak! Turkcell Gameventure: Geleceği Yazanlar projesine dair merak edilen soruların yanıtlarını ve Turkcell Gameventure başvuru detaylarını sizler için derledik.

Türkiye'de en çok kullanılan operatörlerden olan Turkcell, Gameventure projesi ile ülkemizin global çaptaki oyun pazarından daha fazla pay almasını sağlıyor. Program kapsamında bünyesinde bulunan yerli yazılımcılara maddi destek ve eğitim desteği sağlayacak.

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Gameventure projesinin Türkiye ekonomisine ve genç girişimcilere katkıda bulunacağını ifade ederken, proje için büyük heyecan duyduklarını da dile getirmişti.

GAMEVENTURE PROJESİ HAKKINDA

Turkcell Geleceği Yazanlar,Gameventure projesi için Arıkovanı ve Game Factory ile birlikte yerli oyun yazımcılarına ulaşarak Türkiye'nin uluslararası oyun pazarında adından söz ettirmesine olanak sağlayacak.

1. EĞİTİM FAZI

Türkiye'nin en büyük yazılım topluluğu Geleceği Yazanlar'da eğitimleri alarak, oyun dünyasının geleceğini kodlamaya başla!

Dünya'nın en gelişmiş ve en yaygın kullanılan oyun motoru Unity ile C# programlama dilini adım adım öğren. Eğitimleri tamamladıktan sonra çoklu platformlarda çalışabilecek 2D oyunlarını hayata geçir.

4 modülden oluşan eğitimde programlamanın temellerinden başlayarak ilk oyununu geliştirebilecek seviyeye gel ve sertifikanı al. 16 saatlik eğitimin ardından 2D oyunlar tasarlamak için hazırsın. Üstelik Bonus modülü de alarak oyunların ilgili cihazlarda nasıl çalıştığını ve reklam entegrasyonunun nasıl yapıldığını öğrenmek senin elinde. Hızlandırıcı faza geçmeden önce Unity 101 sertifikanı almalısın. İlgili eğitime buradan ulaşabilirsin.

2. HIZLANDIRICI FAZ

Artık kendi oyununu üretebilecek teknik bilgiye sahip olduğuna göre, oyun kuluçka merkezi Game Factory'nin sunduğu desteklerden faydalanmaya hazırsın.

Game Factory kanalları içerisinde danışman ve mentorlardan birebir destek alarak tüm etkinliklere katılma ve diğer deneyimli ekiplerle tanışma fırsatı yakala.

3. FONLAMA

Oyunun hazır hale geldiğinde kaynak yaratmakta güçlük çekeceğini düşünüyorsan yanılıyorsun. Türkiye'nin kitlesel fonlama platformu Arıkovanı, bu aşamada yardımına koşarak ihtiyaç duyduğun maddi kaynağı yaratmana destek olacak.

Projen fonlamaya hazır hale geldiğinde Arıkovanı'nın deneyimli ekibiyle birlikte lansmanını yap ve oyununu daha geniş kitlelere yayabilmek için destek topla.

Oyunun insanların ilgisini çekti ve Arıkovanı'nda topladığın desteklerle hedefine ulaştın. Kendini kanıtladığına göre oyununu yayınlamaya ve milyonlara ulaşmaya hazırsın. Artık, kendi oyununun kahramanısın.

Daha fazla bilgi için tıklayınız.

Kaynak: Haberler.com / Gamegar

Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: 18 Nisan Perşembe Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 18 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title