Haberler

Truberbrook sistem gereksinimleri neler? Truberbrook kaç GB?

Güncelleme:

Btf tarafından geliştirilip Hedup ile WhisperGames'in ortakala yayıncılığını üstlendiği point & click türündeki macera oyunu Trüberbrook'un ssitem gereksinimleri ve kaç GB yer kapladığı merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki, Truberbrook sistem gereksinimleri neler? Truberbrook kaç GB? Detayları haberimizde…

1960'ların paralel evreninde maceralı bir tatilin tadını çıkarın! El yapımı manzaraya sahip bir Bilim Kurgu-Gizem Macera Oyunu Truberbrook sistem gereksinimleri neler? Truberbrook kaç GB? İşte detaylar…

TRUBERBROOK SİSTEM GEREKSİNİMLERİ NELER?

Trüberbrook'u en düşük ayarlarda oynamak için Intel Core i3 4. Nesil veya i5 2. Nesil işlemci, minimum 4 GB RAM ve Intel HD Graphics 4000 veya AMD Radeon 5800 serisi ekran kartı gerekmektedir.

TRUBERBROOK MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

  • İşletim Sistemi: Windows 7
  • İşlemci: Intel Core i3 4. Nesil veya Intel Core i5 2. Nesil
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: Intel HD Graphics 4000 veya AMD Radeon 5800 serisi
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 7 GB kullanılabilir alan

TRUBERBROOK SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i3 5. Nesil veya AMD FX-4170
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: AMD Radeon 8000 serisi veya NVIDIA GTX 660
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 7 GB kullanılabilir alan

TRUBERBROOK KAÇ GB?

Truberbrook'u oynayabilmek için en temel kurulum dahil 7 GB boş depolama alanı gerekmektedir.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title