Haberler

Steam mağazası artık kişiselleşiyor

Güncelleme:

Steam mağazasındaki çeşitli etiket, tür, kategori ve tema göz atma sayfalarına büyük güncellemeler geliyor. İlk olarak Steam Laboratuvar deneyi olarak çıkarılan yeni mağaza merkezleri, test aşamasından çıktı ve oyuncularla buluştu.

Steam'e yeni gelen güncelleme ile kategoriler, temalar, türler ve etiketler için bölüm oluşturuldu. Steam'de erişilebilir olan oyun kataloğu genişledikçe, oynamaktan hoşlanacağınız oyunları bulmak daha da kolaylaşıyor.

STEAM MAĞAZASI KİŞİSELLEŞTİRİLİYOR

Her merkezin içeriği, oyun geçmişinize, arkadaş olduğunuz diğer oyunculara, takip ettiğiniz geliştiricilere ve istek listenizde bulunan oyunlara göre kişiselleştirilir. Sayfanın en üst kısmında karuselde size önerilen oyunları ve bu oyunların neden önerildiğini gösteren açıklamayı görebilirsiniz.

KATEGORİLER, TEMALAR, TÜRLER VE ETİKETLERİÇİN YENİ MERKEZ

Bu sayfalar sayesinde şimdi Steam'in her köşesini keşfetmek çok daha kolay. İster "Çok Oyunculu" gibi genel bir kategori, ister "Uzay" gibi bir tema veya "Rogue-like Aksiyon" gibi çok spesifik bir etiket arıyor olun, bu yeni merkezler istediğiniz kategoriyi derinlemesine keşfetmenize olanak sağlayacak. Birçok kategori için en uygun alt kategorileri öne çıkarmak üzere özenli bir organizasyon sistemi kurduk. Örneğin, RYO mağaza merkezi tam olarak aradığınız türde oyunları kolayca bulabilmeniz için aksiyon RYO'ları, macera RYO'ları, JRYO'lar gibi alt kategorilere ayrılmıştır.

Steam mağazası artık kişiselleşiyor

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Steam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title