Haberler

    Saints Row Çıkışının Ardından En Az 3 DLC Alacak

    Güncelleme:

    Yaptığı gizemli çıkışın ardından Saints Row reboot oyununun DLC alacağı geliştirici tarafından onaylandı.

    Gamescom'da duyurulan yeni Saints Row reboot oyunun çıkış tarihi dışında pek bir bilgi vermese de geliştirici birçok DLC'nin geleceğini duyurdu.

    Adını Amerika'nın güneybatısındaki yeni Saints Row lokasyonundan alan yeni 'Santa Ileso'ya Hoşgeldiniz' fragmanı ile geliştirici Volition, Santo Ileso'da 'şimdiye kadar gelen en iyi ve en büyük Saints Row oyun alanını' sağlayacakları sözünü veriyor. Genel olarak şehirle sınırlandırılan seride ilk defa 9 semtli şehrin dışında çöl ile kaplı bir kırsal bölge keşfe açık olacak.

    Fragman yalnızca oyun içi görüntüler sunmakla kalmayıp yeni Saintleri de tanıtıyor. Johnny Gat gibi seride sevilen karakterlerden hiçbiri bu oyunda olmayacağından bunu aklınızda bulundurarak yepyeni karakterlerle tanışabilirsiniz. Bunun yanında karakter kişiselleştirme de geliştirici tarafından onaylandı, yani her zamanki gibi karakter yaratma ekranında dilediğiniz özgürlüğe ulaşabilirsiniz.

    Fragmanda ek içerikler ile ilgili bir kısım olmasa da fragmanın ardından gelen basın bülteninde Volition, DLC şeklinde üç ek bölüm içeren Genişleme Paketi'ni duyurdu. Seride oyunlar kadar DLCler de dikkat çektiğinden gelecek bölümler merak uyandırmıyor değil. Ayrıca Volition serinin önceki oyunlarının tonunu beğense de modern zamana yeterince uygun olmadığını düşündüğünden günümüz insanlarını, mizahını ve sorunlarını ele alan yeni bir ton ile yepyeni bir hikaye yaratmayı amaçlıyor.

    Saints Row reboot 25 Şubat 2022'de çıkacak. Oyunun ön siparişler açılmış olmakla birlikte ön sipariş veren herkese Saints Row: The Third Remastered paket dahilinde verilecek. Ön sipariş vermek istemiyor ama The Third Remastered'ı istiyorsanız kısa sürelik kampanya ile bedava alabilirsiniz.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    Amerika Birleşik Devletleri Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title